Satirična predstava

Jeste spremni za prvu reprizu Onomatobleja show-a u Mostaru?

Kroz oštru satiru i živopisne likove Onomatoblejin trio - Nikola Rončević, Luka Marijanović i Omer Hodžić želi ukazati na besmisao stereotipizacije, ali i njene opasnosti za zdrav razum.
Lifestyle / Flash | 12. 02. 2020. u 08:35 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što smo obišli cijelu državu sa našim Onomatobleja show-om, odlučili smo se na ultimativni test naše vrijednosti: koliko nas publika voli kada plati kartu?

Gdje god smo nastupali interes publike je bio ogroman, pa tako i u Mostaru.

Stoga smo odlučili napraviti prvu reprizu Onomatobleja show - a u Mostaru i to 15.2.2020. u OKC Abrašević sa početkom u 20 sati. Cijena karte je 5 KM.

Više o predstavi:

Jeste li spremni za Onomatobleja Show?

Riječ je o satiričnoj predstavi sezone.

Kroz oštru satiru i živopisne likove Onomatoblejin trio - Nikola Rončević, Luka Marijanović i Omer Hodžić želi ukazati na besmisao stereotipizacije, ali i njene opasnosti za zdrav razum.

''Promatrali smo našu stvarnost i pretočili je u jezik satire. Smatramo da kada neku predrasudu izdvojimo iz konteksta i kažemo je na pozornici, onda publika postaje svjesna njene apsurdnosti – tako nastaje humor Onomatobleje. Predstava sadrži elemente stand-up komedije, skečeve, imamo čak i rap-battle. Odlučili smo da napokon riješimo pitanje ko je počeo rat, ko je pobijedio u ratu i čija je Bosna i Hercegovina, i shvatili smo da je najbolji mogući način "rap-battle" – objasnili su autori Onomatobleja Showa.

Nikola, Luka i Omer u predstavi igraju lepezu živopisnih likova, čija su imena: Random Lovac, Zdena Pičeta, Đontra, MC Third Entity, MC OG ShnjakaBo i svi Ostali.

Broj mjesta je ograničen, zato je dobro rezervirati kartu. To možete učiniti porukom u inbox ili na broj 063 477 188 (Viber / WhatsApp).

Kopirati
Drag cursor here to close