Miranda Lončar i Omer Hodžić

Mostar: Domaće snage udružuju se na večeri stand up komedije

Cijena karte za ovaj domaći derbi je 5 KM
Lifestyle / Flash | 13. 08. 2019. u 08:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na redu je još jedna večer stand up komedije na otvorenoj sceni OKC Abrašević. Nakon gostovanja brojnih stand up komičara iz regije i uspješne sezone stand upa u Mostaru, na red su došle domaće snage kako bi na jesen mogao otpočeti novi ciklus.

A domaće snage?

Miranda Lončar za sebe kaže da je samostalna: sama, stalno. Pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Jer nostalgija je ogromna kad smeća nema niđe ni za lijeka.

Video: Stand-up Miranda Lončar u Virovitici 2019

Od početka bavljenja stand up komedijom 2007. godine Miranda je odradila pozamašan broj nastupa. Obišla je cijelu regiju, od Ljubljane preko Sarajeva do Beograda, a može se pohvaliti i nastupima u Londonu, Budimpešti, Zürichu. Prošle je godine (2014.) snimala i za “Stand-up Express” Comedy Central pa ste je vjerojatno uhvatili i na malim ekranima.

Rođena Mostarka i u svojem je gradu ostavila komičarski utisak. Nakon što je pokrenula lokalnu stand up scenu, prepustila ju je novoj generaciji komičara koji je sada njeguju i paze, a ona je došla, pogađate, u Zagreb.

Omer Hodžić je stand up komičar iz Mostara. Sa 26 godina i s preko 500 nastupa širom Balkana, a bome i u pravoj Europi.

Njegove nastupe snimali su TV1, Comedy Central i mnogi mobiteli iz publike. Uređivao je i vodio prvu bh društvenopolitičku satiričnu TV emisiju 'Monty Dayton Show'. Trenutno je član mostarske satirične skupine Onomatobleja s kojom uređuje i vodi istoimenu radijsku emisiju na AbrašRadiju u sklopu programa 'Drugo ime za slobodu', te s kojom nakon uspješne predizborne satire 'Izborna smutnja' prošle godine trenutno radi na novoj predstavi.

Njegov nastup je provokativan, brutalno iskren, a neki kažu i smiješan.

Cijena karte za ovaj domaći derbi je 5 KM, a možete svoju rezervirati putem broja 063 477 188, ili emaila: [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close