Banski dvor

Srđan Olman za kraj Stand up festivala

Odličnim nastupom Srđana Olmana završen 2. BANJA LUKA STAND UP FESTIVAL
Lifestyle / Zabava | 13. 12. 2019. u 12:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odličnim nastupom stand up komičara Srđana Olmana iz Subotice i predstavom „Severno ledeni humor“ u četvrtak navečer u Vijećnici Banskog dvora završen je 2. BANJA LUKA STAND UP FESTIVAL.

Srđan je u Banjaluci nastupao već četiri puta, a ovaj nastup u Banskom dvoru, kako kaže posebno mu je drag jer je po prvi put dvorana bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

''U ostali gradovima sale su uvek bile pune, jedino mi je falilo da se i u Banjaluci to dogodi. Bio  sam jako srećan kada sam čuo da su karte rasprodate, da se traži karta više, da se ubacuju stolice i već sam tada predosećao da će nastup da bude dobar. I ispostavilo se da me osećaj nije prevario. Bilo je predivno'', kazao je Srđan Olman i dodao da nije bio svjesta koliko je publike bilo u sali dok se svjetla nisu upalila.

Aplauz mu je, ističe Olman rekao kakav je nastup bio.

Kao i ostali stand up komičari koji su se predstavili na ovogodišnjem Festivalu i Olman je zadovoljan organizacijom.

''Odlično je što su za sva tri nastupa sale bile pune. Dobar je bio i izbor komičara. Bez obzira da li dolazio ponovo ili ne, moram da kažem da koji god komičar dođe, siguran sam da će se osećati lepo, ne samo zbog nastupa, već zbog svega onoga što je propratni dio festivala. Ekipi iz Banskog dvora želim da ovaj Festival traje još dugo'', naglasio je Olman.

SRĐAN OLMAN iz Subotice  trenutno je najaktivnije i najatraktivnije ime stand-up komedije u Srbiji. Već šest godina se nalazi u svijetu profesionalaca ovog žanra. Pobjednik je natjecanja „Najbolji komičar Srbije“, kao i nacionalnog natjecanja stand-up komičara u Beogradu, a imao je  izuzetno zapaženo sudjelovanje u TV formatu “Audicija”.

Njegova solo predstava SEVERNO LEDENI HUMOR obišla je cijelu regiju, a Srđan je otišao je i dalje, od Beča, Budimpešte do Minhena, Berlina, Badena, pa sve do Kanade. Ipak, kako kaže, postoji mnogo gradova i mjesta u spomenutim zemljama koje još nije posjetio, a ima želju. Razlog tome je taj što je odnedavno počeo da nastupa i na engleskom jeziku.

Autor je i humorističke serije „Dragine mudrosti“ koja je dostupna na  kanalu YouTube u kojoj igra veselog i vrlo egzotičnog majstora Dragu Majstorovića. Krajem prošle godine „rođena“ je druga Olmanova predstava “Pravda za Olmana”.

Pored Srđana Olmana publici su se predstavili i Peđa Bajović iz Zagreba, Marko Puljiz iz Sarajeva i Andrija Dabanović iz Podgorice.

Kopirati
Drag cursor here to close