Olman cirkus

Večer Stand Up komedije: U Mostar dolazi Srđan Olman

U OKC Abrašević 17.1.2020. dolazi sjajni komičar iz Srbije - Srđan Olman. I to sa sat i pol vremena svog najboljeg materijala.
Lifestyle / Flash | 10. 01. 2020. u 12:55 Bljesak.info
Dolazi 'Olman cirkus' u vaš grad!!!

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U OKC Abrašević 17.1.2020. dolazi sjajni komičar iz Srbije - Srđan Olman. I to sa sat i pol vremena svog najboljeg materijala. 

Više o Srđanu: 

Nakon 8 godina novinarstva na lokalnoj televiziji, Srđan Olman odlazi u svijet stand up komedije, u kojem i od kojeg živi već 6 godina.

Njegov One man show ''Severno ledeni humor'' (jer dolazi sa sjevera, iz Subotice), obišao je cijelu regiju. Počevši od Srbije, preko BIH, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, a otišao je i dalje, od Beča, Budimpešte do Minhena, Berlina i Badena u Švicarskoj.

Video: Srdjan Olman stand up 

Ipak, kako kaže, postoji mnogo gradova i mjesta u spomenutim zemljama koje još nije posjetio, a ima želju.

Srđan Olman je pobjednik TV show-a ''Najbolji komičar Srbije'' u 2014. godini, zatim iste godine u listopadu pobjeđuje na natjecanju stand up komičara pod dirigentskom palicom organizacije ''Standup.rs'', a nakon toga sudjeluje u TV show-u ''Audicija'', gdje započinje suradnju s glumcem i komičarem Andrijom Miloševićem.

Po riječima kritičara Srđan Olman je jedan od Top tri komičara Srbije. Odnedavno je počeo da nastupa i na engleskom jeziku.

Autor je i online humorističke serije ''Dragine mudrosti'' koju možete pogledati na kanalu Youtubaa ili Facebook stranice, u kojoj igra majstora Dragu Majstorovića.

Početkom listopada 2018. godine ''rođen'' je drugi Olmanov One man show ''OnomatoKAOpeja''. Sve u vezi sa Srđanom Olmanom možete pogledati na stranici www.srdjanolman.com

Show počinje 17.1.2020 u 20 sati.

Ulaznice koštaju 5 KM, a možete ih rezervirati na: [email protected] ili na 063 477 188.

Kopirati
Drag cursor here to close