Prijavite se do 21.6.

Jeste li spremne za 1. dm žensku utrku?!

Lifestyle / Flash | 24. 05. 2017. u 11:45 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S ciljem promocije zdravog i aktivnog načina života kompanija dm ove godine organizira 1. dm žensku utrku u Sarajevu. Utrka će biti održana 2. lipnja, u popularnom Vilsonovom šetalištu, u jutarnjem terminu od 10 sati.

Pravo sudjelovanja imaju sve ženske osobe koje na dan utrke imaju navršenih 13 godina, a izazov stavljen pred sve sudionice je što brže istrčati predviđena 3.5 kilometra, priopćeno je.

Zamišljena kao sportsko-rekreativni događaj natjecateljskog karaktera najbržim trkačicama donijet će vrijedne novčane nagrade. Tako je za osvojeno prvo mjesto planirana novčana nagrada od 300 KM, za drugo 200 KM, i za osvojeno treće mjesto nagrada od 100 KM. Za sve dame koje se za svoju poziciju na cilju izbore od 4. do 13. mjesta dm je osigurao 10 dm poklon kartica u vrijednosti od 50 KM, a bez obzira na plasman, sve sudionice nakon utrke očekuje bogat poklon paket dm-a i partnera utrke.

Sjajnu zabavu i druženje, pored sportskog izazova, garantira i After Run zabava uz nastup DJ-a, brojne promocije i degustacije dmBio proizvoda. Kao i mnoge druge aktivnosti kompanije dm, utrka će imati i svoju društveno odgovornu stranu.

Kotizacija iznosi 8 KM a prijavu za utrku i uplatu kotizacija moguće je izvršiti do 21.6.2017., putem službene web stranice utrke: www.dm-zenskautrka.ba, na kojoj se nalaze sve potrebne informacije i upute. Medijski pokrovitelj utrke je Antena Sarajevo, a partneri Catrice, ebelin, ella, essence, Nivea, Rauch, Violeta i Wilkinson.

Kopirati
Drag cursor here to close