Povezanost sa Šmrkom

Jalin i Bubin studio nije zatvoren, zapečaćena kuća

Mediji su naveli da je zatvoren zato što je predmet istrage te da je "policija je obavila pretres na tri lokacije, a jedna od njih je navodno bio i studio bh. repera".
Lifestyle / Flash | 30. 12. 2022. u 13:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su mediji u Srbiji objavili informaciju da je zatvoren glazbeni studio u Vogošći repera Jale Brata i Bube Corellija zbog povezanosti s Admirom Arnautovićem Šmrkom, koji je već nekoliko mjeseci u pritvoru, "Avaz" otkriva da glazbeni studio u Vogošći u kojem su snimljeni brojni hitovi ovog sarajevskog dvojca, nije zatvoren.

Mediji su naveli da je zatvoren zato što je predmet istrage te da je "policija je obavila pretres na tri lokacije, a jedna od njih je navodno bio i studio bh. repera".

Pročitajte još

"Odmah je sve zapečaćeno i njima je rečeno da po zakonu ne smiju tu da borave sve dok traje istraga. To je bilo u rujnu, a, koliko ja znam, istraga još uvijek nije završena, tako da ne znam gdje njih dvojica sada prave pjesme. Možda koriste neki drugi studio privremeno, ali vidim da ne objavljuju pjesme kao ranije", rekao je izvor za Kurir.

Glazbeni studio produkcije "Imperia" u Vogošći nije zatvoren, što je "Avazu" rečeno iz tima Jale Brata i Bube Corellija.

"To su lažne informacije, ali studio "Imperia" u Vogošći nije zatvoren. Pogledajte Instagram storye na profilu Jale Brata", kratko su kazali za portal "Avaza" iz tima Jale Brata i Bube Corellija.

Reper Jala Brat je na Instagramu objavio nekoliko videa iz studija za koji su mediji objavili da je zatvoren.

"Ako planiraš da budeš veliki, spremi se da te drugi mrze", poručio je Jala Brat.

S druge strane, kako portal "Avaza" saznaje, zapečaćena je kuća u elitnom naselju Poljine koja se dovodi u vezu s uhićenim Admirom Arnautovićem Šmrkom. U toj kući jedna soba je bila pretvorena u improvizirani studio i ta kuća je predmet istrage koju provodi Tužiteljstvo BiH a u vezi s pritvorenim Arnautovićem.

Kopirati
Drag cursor here to close