XIII. USPON 100 ŽENA U PLANINI

I ove godine Uspon 100 žena u planini

Ovaj, trinaesti po redu, uspon održati će se 24.4.2022. (nedjelja), s polaskom u 8 sati ispred stadiona HŠK Zrinjski.
Lifestyle / Flash | 21. 04. 2022. u 07:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I ove godine HPD Prenj 1933 Mostar, u suradnji sa Stanicom planinarskih vodiča Mostar, organizira “Uspon 100 žena u planini” u spomen na inicijatoricu Marinu Dodik. Ovaj, trinaesti po redu, uspon održati će se 24.4.2022. (nedjelja), s polaskom u 8 sati ispred stadiona HŠK Zrinjski, a povratak je predviđen isti dan u popodnevnim satima.

Žlijeb se nalazi na obroncima planine Čvrsnica, a ženska avantura uspona kroz šumu će trajati oko 2,5 sata. Uz put postoje dva izvora pitke vode za osvježenje. Na vrhu ćemo obaviti tradicionalno zajedničko fotografiranje i posjet vidikovcu, a tu se možete i upisati u bilježnicu za trajnu uspomenu na izlet. Nakon odmora i okrepe, laganim korakom, vraćamo se nazad, navode organizatori.

Participacija iznosi 5 KM za one koje nisu članice Društva, a za prijavu molimo popunite sljedeću PRIJAVU. Prijave se primaju do 23.4.2022. godine do 12 sati. Djeca ispod 7 godina starosti ne plaćaju kotizaciju i sudjeluju uz odgovornost i pažnju majki. Prijevoz je osobnim automobilima.

Sve zainteresirane sudionice više informacija mogu zatražiti na broj telefona 063/348-548 (Ana) ili na e-mail: [email protected]

Za izlet je poželjna slojevita i udobna odjeća, te čvrsta obuća, presvlaka, hrana i voda, te zaštita od sunca/vjetra/kiše. Sudjelovanje i planinarenje u koloni podrazumijeva i pridržavanje određenih planinarskih pravila i epidemioloških mjera.

U slučaju lošeg vremena izlet se prolongira (pratite objave na stranici društva).

Izlet (uspon) je na vlastitu odgovornost, napominju organizatori uspona.

Kopirati
Drag cursor here to close