Nakon Dine Merlina

I Letu štuke prekinule suradnju sa bubnjarem Amarom Češljarom

Amar Češljar danas je dobio otkaz i u sarajevskoj rock grupi Letu štuke s kojom je radio nešto više od godinu dana.
Lifestyle / Flash | 14. 10. 2018. u 17:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je potvrđeno kako je Dino Merlin otkazao suradnju bubnjaru i perkusionisti Amaru Češljaru, to je danas uradio i sastav Letu štuke.

Amar Češljar je na društvenim mrežama prokomentirao članak objavljen na portalu Klix.ba kako bi na prosvjede u Mostaru protiv izbora Željka Komšića na mjesto hrvatskog člana Predsjedništva BiH "poslao tenk".

Međutim, tu nije kraj problema za poznatog sarajevskog bubnjara. Amar Češljar danas je dobio otkaz i u sarajevskoj rock grupi Letu štuke s kojom je radio nešto više od godinu dana.

"Šokirani smo i zatečeni izjavom našeg bubnjara Amara Češljara i ovim putem se ograđujemo od nje. Također smo primorani otkazati mu suradnju zbog svega što u toj izjavi stoji. Govor mržnje nikad ni u primisli nije bio sadržaj naših pjesama već upravo suprotno. To znaju svi poštovatelji i ljubitelji naše muzike", stoji u priopćenju grupe Letu štuke.

Dino Šaran, inače frontmen navedene grupe, također je izjavio kako su svi prosvjedi legitimni i demokratski u kojima nema nasilja i koji ne ugrožavaju javni red i mir.

Kopirati
Drag cursor here to close