Uraganke

Hurricane se ponovno okupljaju, a ovo su nove članice

''U čast prethodnih članica dogovorili smo da one budu 'Hurricane one', a nove članice će imati simboličan naziv 'Hurricane two'.
Lifestyle / Flash | 06. 09. 2022. u 17:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od najpopularnijih srpskih ženskih grupa Hurricane, više ne postoji u sastavu u kakvom smo je dosad poznavali, a njezine nove članice su Anđela Keleman, Antonela Jurišić i Miona Laura Srećković.

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić činile su prvotni sastav popularnih Uraganki, a više nisu dio te grupe te su ih zamijenile tri nove djevojke.

''U čast prethodnih članica dogovorili smo da one budu 'Hurricane one', a nove članice će imati simboličan naziv 'Hurricane two'. Po novom programu tijekom rujna snimit će dvije pjesme, a s publikom i fanovima družit će se 4 do 6 godina'', stoji u službenom priopćenju koje je prenio Blic.

Antonela (22) je poznata influencerica koju na TikToku prati nešto više od 160 tisuća ljudi.

Anđela (26) je najstarija članica i dosad je već samostalno snimila nekoliko pjesama i covera koje je objavila na svom YouTube kanalu.

Miona Laura (20) je najmlađa članica, a javnost ju je upoznala prošle godine u showu 'Zvezde Granda' u koji je doputovala iz Pariza u kojem je tada živjela.

Vijest da se grupa Hurricane raspala odjeknula je prije nekoliko mjeseci, a navodno su svemu presudili loši odnosi, financije i nimalo dobri odnos između djevojki, pišu 24sata.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close