Prema mišljenju astrologa

Ovi horoskopski znakovi će u kolovozu imati najviše sreće

Jarci će ovog mjeseca iskusiti posebno sretne trenutke na području osobnog rasta i duhovnosti.
Lifestyle / Flash | 01. 08. 2023. u 19:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svaki novi mjesec donosi različite mogućnosti i izazove za svaki horoskopski znak. U kolovozu 2023. godine, četiri znaka moći će očekivati posebnu dozu sreće. Prema mišljenju astrologa, ovaj mjesec će biti posebno dobar za Ribe, Blizance, Jarce i Lavove, prenosi Index.

Ribe

Ribe će u kolovozu dočekati posebno sretni, neočekivani i uzbudljivi trenuci. Sada je idealno vrijeme za pronalazak ljubavi, ali i za pokretanje novih projekata. Ribe bi moglo iznenaditi koliko sreće će imati ovog mjeseca.

Blizanci

Kolovoz će biti povoljan mjesec za Blizance, posebno kada je riječ o poslu i karijeri. Mogle bi se pojaviti povoljne prilike za napredovanje. Blizanci na poslu mogu očekivati pohvale i priznanja. Uz to, ovaj mjesec će donijeti i pozitivne promjene u njihovom privatnom životu.

Jarac

Jarci će ovog mjeseca iskusiti posebno sretne trenutke na području osobnog rasta i duhovnosti. Ovo je mjesec u kojem će iskusiti velike unutarnje promjene, koje će im donijeti mir i sreću.

Lav

Kao kraljevi Zodijaka, Lavovi će uživati u pažnji koju će im donijeti kolovoz. Oni će imati više energije i samopouzdanja nego inače. Kolovoz je njihov mjesec i sreća je na njihovoj strani. Bilo da se radi o ljubavi, karijeri ili hobiju, mogu očekivati pobjede na svim frontama.

Kopirati
Drag cursor here to close