Dugo očekivana autobiografija

Harry tvrdi da ga je William 2019. u Londonu fizički napao i ozlijedio

Princ Harry je naveo da se sukob dogodio u njegovom domu u Londonu 2019. godine i ostavio ga s vidljivom ozljedom na leđima nakon što ga je princ od Walesa zgrabio za ovratnik i pokidao mu ogrlicu prije nego što ga je srušio na pod,
Lifestyle / Flash | 05. 01. 2023. u 07:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vojvoda od Sussexa Harry u svojoj knjizi koja još nije objavljena navodno tvrdi da ga je brat William fizički napao zbog braka s Meghan Markle, objavio je Guardian.

U svojoj dugo očekivanoj autobiografiji do koje su došli novinari Guardiana, princ Harry je naveo da se sukob dogodio u njegovom domu u Londonu 2019. godine i ostavio ga s vidljivom ozljedom na leđima nakon što ga je princ od Walesa zgrabio za ovratnik i pokidao mu ogrlicu prije nego što ga je srušio na pod, prenosi Hina.

Harry nadalje tvrdi da je William američku glumicu nazvao "teškom", "bezobraznom" i "toksičnom" - što su komentari za koje je mlađi brat rekao da ponavljaju "priče medija" o njegovoj supruzi.

Prema Guardianu, "ova scena jedna je od mnogih nevjerojatnih scena" opisanih u Harryjevoj autobiografiji pod naslovom "Spare" koja bi trebala biti objavljena 10. siječnja.

Britanski list je objavio da je uspio dobiti primjerak knjige usprkos "strogim sigurnosnim mjerama prije objavljivanja".

Kopirati
Drag cursor here to close