Darivanje pred blagdane

Grad Mostar darovao 150 KM za 20 socijalno ugroženih obitelji

Gradonačelnik Bešlić je tom prigodom kazao kako i ove godine ovim skromnim činom Grad Mostar želi dijelu svojih sugrađana katoličke vjeroispovijesti i u stanju socijalne potrebe uljepšati najradosniji katolički blagdan.
Lifestyle / Flash | 21. 12. 2017. u 12:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Ljubo Bešlić i Zdravka Marić

 U povodu predstojećeg blagdana Božića, Grad Mostar je u Centru za socijalni rad Mostar s novčanim potporama danas darivao 20 socijalno ugroženih obitelji svojih sugrađana.

Novčani bon u vrijednosti od po 150 KM  uručili su im gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić i Zdravka Marić,  ravnateljica Centra za socijalni rad Mostar.

Gradonačelnik Bešlić  je tom prigodom kazao kako i ove godine ovim skromnim činom Grad Mostar želi dijelu svojih sugrađana katoličke vjeroispovijesti i u stanju socijalne potrebe uljepšati najradosniji katolički blagdan, navedeno je u priopćenju Grada.

Uz čestitke i dobre želje za blagdan Božića, izrazio je nadu kako će potrebe za ovim vidom potpore biti bar malo manje, te kako će Grad Mostar nastaviti pružati potporu socijalno ugroženim obiteljima pred najvažnije vjerske blagdane rimokatolika, pravoslavnih i muslimana.

Ravnateljica Marić također se pridružila čestitkama i lijepim željama, te zahvalila Gradu Mostaru, gradonačelniku Bešliću i njegovim suradnicima na potpori i posjeti te što se već dvanaest  godina za redom nastavlja ova akcija darivanja pred vjerske blagdane.

Kopirati
Drag cursor here to close