Najava glazbenog maratona

Glazba, trčanje i lokalna umjetnost obilježavaju Mostar Run Weekend 2024

Lifestyle / Flash | 21. 03. 2024. u 14:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S oduševljenjem najavljujemo nadolazeći glazbeni maraton 23. 3. 2024. u sklopu Mostar Run Weekenda 2024, događaj koji organizira udruga Kinesis uz tehničku podršku udruge Unisono.

Ovaj glazbeni maraton nastavak je na sadržaj 8. Mostarskog polumaratona, a bit će obilježen s tri uzbudljiva koncerta te se svojim konceptom nadograđuje na samu srž polumaratona kroz podršku lokalnim umjetnicima jednako kao što tijekom utrke trkači hobisti i profesionalci zajedno dijele i broje istrčane kilometre po ulicama Mostara.

Foto: PR / Glazba, trčanje i lokalna umjetnost obilježavaju Mostar Run Weekend 2024

Prvi koncert, s početkom u 19:30 sati, u Pozorišnoj kafani predstavit će talentirani bend Misty uz jazz & wine night. Nakon toga, u 21 sat, na sceni Gastro puba Nova priča nastupaju Mostarski tamburaši s klasičnim tamburaškim repertoarom, a za kraj večeri, u 22:00 u Sali OKC Abrašević je planiran željno iščekivani nastup Ive Jurića sa svojim bendom Zadnja šansa uz gostujuću pjevačicu Anitu Šunjić.

Foto: PR / Glazba, trčanje i lokalna umjetnost obilježavaju Mostar Run Weekend 2024

Svoj najnoviji materijal Ivo Jurić će objaviti pod etiketom Croatia Records Tijekom koncerta predstavit će svoje singlove poput "Evo sviće", "Mozak" i "Neobičan par", te određene skladbe Ex- Yu glazbene scene, a članovi benda Ivan Sušac – truba i sax, Ivan Zovko - klavijature, Josip Vukoja - gitara, Dario Raos - bubanj i Marko Jakovljević – bas gitara, obećavaju da će ovaj koncert biti nezaboravan.


Ovaj glazbeni maraton ima za cilj pružiti platformu za lokalne kantautore u Mostaru da pokažu svoje glazbene kreacije kroz našu nepokolebljivu podršku njihovoj kreativnosti i radu. To je svojevrsna promocija glazbe i talenta, a mi smo oduševljeni mogućnošću kreiranja prostora u kojem ovi umjetnici mogu nastupiti.

Cijela večer će biti uzbudljivo glazbeno putovanje, ispunjeno raznolikim zvukovima i stilovima, melodijama i atmosferom koja će odjeknuti među ljubiteljima glazbe svih ukusa.

Ne propustite ovaj senzacionalni događaj koji kao nastavak na 8. Mostarski polumaraton okuplja jedne od najboljih iz mostarske glazbene zajednice Pridružite nam se i iskusite čari glazbe uživo, podržimo talent i strast naše lokalne glazbene scene.

Kopirati
Drag cursor here to close