Natjecanje

Frenkie i Darko Richter pozivaju repere iz regije da se prijave

Lifestyle / Flash | 05. 04. 2017. u 07:27 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prijave za Red Bull RapLiku 2017, najveće regionalno natjecanje u hip hop improvizaciji, u punom su jeku. MC-ijevi iz BiH, Hrvatske i Srbije mogu se prijaviti na web stranici www.redbullraplika.com do 7. aprila. Jedan od najpoznatijih repera u regiji, Frenkie, i prošlogodišnji pobjednik bh. izdanja Red Bull RapLike, Darko Richter, u videu govore o natjecanju.

Pravo sudjelovanja u ovom „balkanskom prvenstvu u repanju slobodnim stilom“ imaju MC-ijevi iz BiH, Hrvatske i Srbije. Prijave traju do 7. travnja, a vrše se putem web stranice www.redbullraplika.com na sasvim jednostavan način: potrebno je kreirati profil, odabrati državu, te snimiti jednominutni video sa hip hop improvizacijom. U velikom regionalnom finalu, koje će biti održano krajem svibnja u BiH, osam najboljih borit će se za prestižni naslov regionalnog kralja freestylea.

Po jedan sudionik regionalnog finala iz svake od tri države bit će odabran putem državnih kvalifikacija, koje će biti organizirane u različitim formatima od države do države: negdje će to biti klupsko nadmetanje sa četiri do osam MC-ijeva, a negdje online odabir.

Još po jedan sudionik iz svake države dobit  će izravnu pozivnicu žirija, koji će specijalnu pozivnicu poslati i jednom MC-iju iz ostalih zemalja regije. Osmi sudionik regionalnog finala bit će prošlogodišnji pobjednik bh. izdanja Red Bull RapLike, Darko Richter, priopćeno je.

Jedan od najpoznatijih repera u regiji, Frenkie, napominje da, dok čekaju državne kvalifikacije i regionalno finale, MC-ijevi odlične alate za vježbu mogu pronaći na web stranici natjecanja. Tu mogu vježbati samostalno, boriti se „u četiri oka“ ili sudjelovati u javnim online turnirima srijedom od 20 do 21h. Za sudjelovanje u borbama, kao i za mogućnost gledanja javnih borbi i glasanja za svoje favorite, potrebno je kreirati profil na web stranici.

U videu pogledajte šta su Frenkie, i prošlogodišnji pobjednik bh. izdanja Red Bull RapLike, Darko Richter, rekli o natječaju i što poručuju MC-ijevima.

Za sve detalje i vijesti o natjecanju, pratite web stranicu i Facebook profil natjecanju.

Kopirati
Drag cursor here to close