Prognoza

Evo kad nam stiže osvježenje i pad temperature do 27 stupnjva

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama i uz riječne tokove u središnjim i istočnim područjima će biti magle.
Lifestyle / Flash | 25. 08. 2023. u 08:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U narednim danima u Bosni i Hercegovini se očekuje sunčano vrijeme s temperaturama do 39 stupnjeva Celzijusa, javlja Anadolu. Od ponedjeljka se očekuje pogoršanje vremenskih prilika.

Jutros je u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. U središnjim i istočnim područjima po kotlinama ima magle.

"Danas je u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama i uz riječne tokove u središnjim i istočnim područjima će biti magle. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 32 i 39 stupnja", priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda Bosne i Hercegovine (FHMZBiH).

U subotu se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno sunčano i vruće vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama i uz riječne tokove u središnjim i istočnim područjima će biti magle. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 16 i 22, na jugu zemlje do 25 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 33 i 39 stupnjeva Celzijusa.

Drugog dana vikenda se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno sunčano i vruće vrijeme. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 17 i 22, na jugu zemlje do 25 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 34 i 39 stupnjeva.

U ponedjeljak se u poslijepodnevnim i večernjim satima jači pljuskovi praćeni grmljavinom se očekuju na području Hercegovine, zapadu i jugozapadu Bosne. U većem dijelu Bosne lokalno slabije padaline. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 16 i 21, na jugu zemlje do 24 supnja. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 30 i 36 stupnja.

U utorak se u Bosni i Hercegovini očekuje djelomično vedro i nestabilno vrijeme s pljuskovima praćenim grmljavinom. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 17, na jugu zemlje do 20 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 27 stupnjeva Celzijusa.

 
Kopirati
Drag cursor here to close