BeautiFUL 2022

Drugi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa u Bosni i Hercegovini

Na sajmu će biti upriličeni masterclassovi poznatih vizažista Ines Jarak i Dušan Lazić Laza.
Lifestyle / Flash | 05. 05. 2022. u 16:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mjesec lipanj u BiH bit će centar kozmetičke i wellness industrije. Naime, Sarajevo će biti domaćin drugog sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa u našoj državi. Mjesto na kojem će brojni stručnjaci iz svijeta ljepote i zdravlja imati priliku predstaviti svoje novitete izazvalo je veliko zanimanje. 

BeautiFUL 2022 -  jedan od najvećih sajmova kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa koji se prostire na 8000 m2, u organizaciji kompanije Sfera d.o.o. Mostar, održat će se 4. i 5.6.2022 godine u Sarajevu, Hotel Hills. Sajam će okupiti industrijske stručnjake u ovoj oblasti, osiguravajući da izlagači i posjetioci sajma budu u toku s razvojem industrije, te imaju priliku za upoznavanje sa brendovima kao i kupovinu proizvoda.

Foto: PR / BeautiFUL 2022: Drugi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa u Bosni i Hercegovini

Na sajmu će biti upriličeni masterclassovi poznatih vizažista Ines Jarak i Dušan Lazić Laza. Peđa Filipović priprema masterclass pod nazivom ''Holistička masaža-kruna Wellness & Spa koncepta''. Kompanije Frizer land d.o.o., LNB Trade d.o.o., te Tombolo komerc pripremaju spektakularne masterclassove za hair industriju.

Brill Cosmetix će raditi masterclass pod nazivom ''Soft ombre/new age/by Smaragda Jaganjac''. Edukacija by Nevena Marjanović – Crystal Nails, prezentacija proizvoda i noviteta by Reviderm.Prezentacija by BeYouTechnology. Natjecanje u nail artu koji predvodi Magnetic nails d.o.o., masterclass Irfana Tepića i Saja Majstora koji pripremaju odličnu zabavu u želji da svo svoje znanje prenesu budućim kolegama.

Foto: PR / BeautiFUL 2022: Drugi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa u Bosni i Hercegovini

Savez frizera u BiH na čelu sa predsjednikom saveza Saninom Fazlićem pripremaju show na kojem će predstaviti frizure sa svjetske scene. Sead Nunić, frizer i ekspert za plave boje priprema odličnu edukacije za sve frizere, te mnoge druge edukacije i prezentacije.

U sklopu sajma bit će održane i konferencije za krajnje korisnike: konferencija ''Proširene vene i kapilari'', konferencija ''Nutricionizam: Prehrana i zdravlje'', te konferencija ''Dentalna medicina u estetici''. Također, bit će održano i besplatno druženje za sve žene naziva: ''Žene u suvremenom dobu'', a gosti su: Samra Menzilović, Ines Jarak i Isidora Čarapina.

Bogat sadržaj, akcijske cijene, odlični popusti, konferencije i sajmovi, radionice, te nagrade samo su dio sadržaja. Ulaz je besplatan, a za prijave i novosti pratite stranicu www.sajam.beautiful.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close