Podcast ''Sredinom''

Dr. Jelena Krčum: Sve što nudim svojim pacijentima prvo probam na sebi

S nama je dr. Krčum podijelila i priču o svojoj ličnoj bjutifikaciji, odnosno koje tretmane konkretno je radila na sebi.
Lifestyle / Flash | 06. 05. 2023. u 20:10 M.L. | Bljesak.info
SREDINOM #44 | DR. JELENA KRČUM: SVE ŠTO NUDIM SVOJIM PACIJENTIMA PRVO PROBAM NA SEBI

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gošća 44. izdanja podcasta ''Sredinom'' bila je dr. Jelena Krčum.

S 'doktoricom za ljepotu' razgovarali smo o najnovijim dostignućima kada je u pitanju nekirurški antiageing. No, profesionalno djelovanje dr. Krčum obuhvata mnogo toga.

Prvobitno je završila stomatologiju, koja je - kako kaže, nakon upoznavanja s estetikom 'pala u drugi plan'.

Iako je njezina stalna adresa u Banja Luci, Jelena Krčum je rođena Mostarka i jedan vikend mjesečno dolazi uljepšavati sve Mostarce i Mostarke, ali i one pacijente kojima je Mostar bliži od Banja Luke.

Za nju kažu da je jedna od omiljenih i najposjećenijih doktorica u Banja Luci ali i šire. U Mostaru kaže ima posla, jer ljudi s ovog podneblja vode računa o svom izgledu.

Posebno u razgovoru za Bljesak ističe kako sve što nudi svojim pacijentima obvezno prvo proba na sebi. S nama je podijelila i priču o svojoj ličnoj bjutifikaciji, odnosno koje tretmane konkretno je radila na sebi.

'Izjednačen je broj muškaraca i žena koji se uljepšavaju, muškarci dosta rade botoks ali botoks trebate aplicirati na vrijeme'', kazala je između ostalog dr. Krčum u zanimljivom razgovoru u podcastu ''Sredinom''.

Naglasila je i da je ''konačno prirodnost u trendu''.

Kopirati
Drag cursor here to close