#Mostar

Dođite na sajam rukotvorina 'RUKE. Art Bazaar'

Organizatori navode kako se pripreme za sajam privode kraju i kako su vrlo uzbuđeni predstaviti izlagače svojim sugrađanima.
Lifestyle / Flash | 24. 11. 2023. u 12:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četvrto izdanje sajma rukotvorina i malih poduzetnika pod nazivom RUKE. Art Bazaar u nedjelju, 3. prosinca 2023. u Mostaru će okupiti preko dvadeset pet malih obrtnika i kreativaca koji će predstaviti i izložiti svoje ručno rađene proizvode u prostorijama hotela Mostar. Kao i zadnje tri godine, sajam je humanitarnog karaktera, te će svi izlagači dio svoje prodaje donirati u humanitarne svrhe.  

Organizatori navode kako se pripreme za sajam privode kraju i kako su vrlo uzbuđeni predstaviti izlagače svojim sugrađanima. Također poručuju da će posjetitelji moći uživati u raznim nagradnim igrama, popustima, promotivnim cijenama i zabavi za mališane. Posjetitelji će imati veliki izbor ručno rađenih komada odjeće, nakita, proizvoda za bebe, prirodne kozmetike i svega za dom. 

Samo neki od izlagača koje ćete moći vidjeti su: POPPY, Nakit Prela, Pulvinaris, DOXX, Svjetlow, Shebek, Avia, Wendy, Sherbetlook i mnogi drugi.

''Jedva čekamo predstaviti preko 20 izlagača, uživati u proizvodima, odličnoj atmosferi te raznim nagradnim igrama. Sajam je odlično mjesto da obavite svoju božićnu kupovinu za svoje najmilije i da podržite naše rukotvorce'', navode organizatori.

Naglašavaju kako je to vrijeme darivanja i da samo vašim dolaskom pridonosite  skupljanjem prihoda za donaciju humanitarnoj udruzi ‘’Pomozi mojoj nevjeri’’.

''Vjerujemo da će zbog svega navedenog sajam u hotelu Mostar biti događaj koji će pamtiti i izlagači koji će predstaviti svoje radove i posjetitleji koji će biti dio posebne blagdanske priče u Mostaru. Sajam će trajati od 12 do 20 sati, a ulaz je besplatan. Ponesite dobro raspoloženje i vidimo se u nedjelju, 3. prosinca u prostorijama hotela Mostar'', poručili su.

 

Kopirati
Drag cursor here to close