Prognoza

Do kraja radnog tjedna pretežno oblačno vrijeme

Jutros više oblačnosti ima na području Krajine, istoku i jugoistoku Hercegovine koja se pomjera na centralna i istočna područja Bosne.
Lifestyle / Flash | 23. 04. 2024. u 08:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Do kraja radnog tjedna u Bosni i Hercegovini se očekuje pretežno oblačno vrijeme s lokalnim pljuskovima i temperaturom do 19 stupnjeva Celzijusa, javlja Anadolu.

Jutros više oblačnosti ima na području Krajine, istoku i jugoistoku Hercegovine koja se pomjera na centralna i istočna područja Bosne.

"Danas u Bosni i Hercegovini promjenljiva naoblaka i nestabilno vrijeme. Od sredine dana prema večernjim satima širom zemlje se očekuju lokalni pljuskovi i slaba grmljavina. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 17, na jugu zemlje do 19 stupnjeva", priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

U srijedu, umjereno do pretežno oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima. Vjetar slab do umjeren zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od četiri do deset, na jugu do 12, a dnevna od osam do 14, na jugu i sjeveroistoku zemlje do 16 stupnjeva.

U četvrtak, umjereno do pretežno oblačno vrijeme s lokalnim pljuskovima. Padaline uglavnom poslije podne i dio večeri. Vjetar slab u sjevernim područjima Bosne sjeverni i sjeveroistočni, u ostatku zemlje južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od dva do osam, na jugu do deset, a dnevna od devet do 15, na jugu zemlje do 17 stupnjeva.

U petak, umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne se očekuju lokalni pljuskovi. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od dva do osam, na jugu do 11, a dnevna od deset do 16 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close