Street Arts Festival

Cjelodnevni ''Recreate'' događaj i druženje u Abraševiću za sve generacije

Umjetnici Art -marketa će predstaviti svoje radove, a dječji kutak će tijekom dana biti igraonica na otvorenom za svoju malu i kreativnu publiku, uz jedinstvenu priliku rada sa poznatim autorima.
Lifestyle / Flash | 03. 09. 2022. u 10:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Street Arts Festival Mostar (SAFMO) je platforma koja već 11 godina stvara scenu urbane kulture i ulične umjetnosti iz kojeg je proizašla Udruga Rezon sa kolektivom kreativnih radnika i umjetnika koji vrijedno propituju i doprinose viziji zajedničke ideje Grada.

''Ulazak u drugu festivalsku deceniju obilježavamo danas kroz cjelodnevni ''Recreate'' događaj za velike i male, od 12 pa sve do 1 sat iza ponoći, uz velikodušnu podršku naših donatora i prijatelja'', poručuju organizatori.

Foto: PR / Street Arts Festival Mostar

''Dakle, već od 12:00 sati smo u prostoru koji nas pokreće, dvorištu OKC-a Abrašević gdje ćemo uz ekipu DJ-eva, grafitera i izvođača proslaviti 11. rođendan''.

Također, umjetnici Art -marketa će predstaviti svoje radove, a dječji kutak će tijekom dana biti igraonica na otvorenom za svoju malu i kreativnu publiku, uz jedinstvenu priliku rada sa poznatim autorima.

U goste nam stiže jedan od prepoznatljivijih DJ-eva iz Ljubljane Dj Woo-D koji će nastupati uz lokalnu podršku S.One & Rime. Očekujte hrpu dobrih hip hop i funky beatova, a događaj će upotpuniti i nastup lokalnih repera – Gastra Rimes, Crni i gosti.

Foto: PR / Street Arts Festival Mostar

Ekipa grafitera će pretvoriti dvorište abraševića u otvoreni grafiterski atelje gdje neće nedostajati kreativnosti i zabave.

Program se realizira uz prijateljsku suradnju s Telemach fondacijom uz donatorsku podršku FOD-a i projekta Prostori koji pokreću.

Kopirati
Drag cursor here to close