Večeras u Charliju 

Druga izvedba novog Stand Up Show Omera Hodžića Na Licu Mjesta - Premijerno! Kao i svaki put! 

Na putu do najvećeg nastupa svoje karijere koji će se dogoditi 24.11. u Kosači u suradnji sa trenutno najpopularnijim komičarem Balkana - Vinčom, Omer je gotovo slučajno kreirao do sada ne viđen Stand Up format sa svojom novom predstavom
Lifestyle / Flash | 11. 11. 2023. u 12:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Licu Mjesta je potpuno improvizovani Stand Up Show kojim ovaj lokalni - adresom, ali regionalni renomeom, komičar bezkurpulozno poziva publiku da daju jasnu ocijenu njegove izvedbe cijenom karte koju će sama odrediti i platiti na kraju večeri. 

Karte još uvijek možete besplatno preuzeti na šanku Charlija. Nema ih još mnogo,  a one iako besplatne, su i obavezne kako bi mogli prisustvovati ovom eventu. 

Evo kako je završila prva izvedba ovog Showa u Mostaru prošli mjesec: 

Na prvoj izvedbi nije bilo mjesta za sve koji su htjeli pogledati ovu komičarsku egzibiciju, a za večeras Na Licu Mjesta nudi još jednu novu dimenziju: 

Kutija! Znamo svi da je neugodno dobacivati komičaru na samom nastupu jer nikad ne znate šta može odgovoriti. Zato će na samom ulazu biti postavljena kutija u koju vi kao gledalac možete ubaciti papir sa porukom, idejom, problemom, prijedlogom, osobom ili događajem kojem želit da se smijete, a Omer će potpuno nasumično izvlaciti papire  u toku večeri i šaliti se NA LICU MJESTA - prema vašim inputima. Na taj način i ti možeš biti dio ovog Show - a. I to potpuno anonimno. 

Naravno, pošto je cijeli Show čista improvizacija, slobodno se vrati ako si gledao i prvu izvedbu jer ništa što si vidio prvi put neće biti ponovljeno večeras. 

U manje od mjesec dana Omer je izveo ovaj Show u više od deset gradova uključujući pored Mostara i Sarajevo, Dubrovnik, Jajce, Banja Luku … 

Razmišljajući o uspjehu ovog projekta Omer je ekskluzivno kazao : " Golemo mi je ovo prošlo. Naletite. I kupujte karte za "KO NAS SASTAVI" u Kosači. Nemojte da se sramotim pred čovjekom". 

NA LICU MJESTA - MOSTAR, CHARLIE BAR & SNACK. SUBOTA 11.11.2023. U 21 sat.

Premijerno kao i svaki put.

Kopirati
Drag cursor here to close