Kravica

CASCADA OPEN AIR: Party do jutarnjih sati stiže u Hercegovinu

U neponovljivom i jedinstvenom ambijentu NP Kravice očekuje vas prvo izdanje ''CASCADA OPEN AIR''
Lifestyle / Flash | 10. 07. 2018. u 11:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Zamislite vodopade, potpuni prirodni ambijent, najkvalitetniji sound i light koji smo pripremili…Što ti preostaje drugo nego lagani 'check' i ''Attend' na event, na do sada neviđenoj avanturi i zabavi pod otvorenim nebom! U neponovljivom i jedinstvenom ambijentu NP Kravice očekuje vas prvo izdanje ''CASCADA OPEN AIR''. Stoga rezerviraj datum, spakuj se i sredinu srpnja ove godine provedi u nezaboravnoj zabavi godine u Nacionalnom parku Kravica 21. srpnja 2018.

Odlična glazba i zabava, te najbolji regionalni izvođači očekuju vas na CASCADE OPEN AIR-u! Počevši od sve popularnijeg beogradskog DJ i producenta Ilije Đokovića, koji polako ali sigurno zauzima mjesto na tronu svjetske elektroničke scene. To je generalno njegov prvi nastup u Hercegovini i svi vjerno očekujemo da poslušamo njegov melodični techno set. Da se radi vjerojatno o jednom vrlo dobrom producentu govori podatak da smo njegova izdanja bezbroj puta vidjeli u chart-ovima najvećih svjetskih lidera techno scene poput (Monike Kruse, Carl Cox-a Adama Beyera i slično). So, Don't miss your chance to hear him!

Također tu je svima poznati banjalučki techno guru Siniša Tamamović, koji je na sceni već preko 2 desetljeća, imali smo ga priliku slušati u Mostaru davne 2002., e pa Siniša čekaju te vjerni ''denseri'' i svi su željni da poslušaju tvoja silna kvalitetna izdanja, čekamo te!

Kakav bi event bio da nemamo damu koja će uljepšati ovaj line-up, kako svojim pristupom prema glazbi, tako i umijećem za mix pultom. Doslovno je možemo nazvati veleposlanicom elektro glazbe kada je ljepši spol u pitanju, Detroit, Berlin, Pariz…su samo neki od gradova u kojima je nastupala… neprikosnovena dame elektro scene DJ Jasmine čiju je vrsnost i umijeće kroz glazbeni ''tajmline'' pokazala bezbroj puta. Jedva čekamo tvoj set Jasmina!

Za sam uvod i rasplet zadužen je Andrej Jelić i Igor HDP, ekipa ROOF AW koju respektiraju i podržavaju svi miljenici elektroničke glazbe. Glazba na prvom mjestu, unikatni event-i i odličan pristup, glazbi kao kulturi je ono što krasi ovaj tim. Možemo slobodno reći da su zaslužni za jednu potpuno novu dimenziju clubbinga kojeg pružaju u ovom dijelu zemlje.

Za sam kraj eventa i početak najslađeg i za najneumornije plesače osiguran je i afterparty, gdje za pultom možete očekivati mostarskog DJ-a i producenta Ergu.

Izvođači, avantura, druženje, kupanje, rafting, planinarenje te upoznavanje sa najatraktivnijim dijelovima i ponudom NP Kravica samo su dio onoga što vas ove godine očekuje na prvom AV izdanju CASCADA OPEN AIR.

Cijena ulaznice preko sustava Kupikartu.ba je 20 KM, early bird možete kupiti po cijeni od 15 KM, dok je na sam dan događaja cijena 25 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close