12. veljače

Bliži se Red Bull Home Run na Jahorini: Spremne su vrijedne nagrade

Nagrade će osvojiti tri najbrže skijašice, tri najbrža skijaša, najbrža snowboarderka, najbrži snowboarder, najsporiji sudionik (time limit u ovoj kategoriji je 15 minuta) te najbolja party ekipa.
Lifestyle / Flash | 07. 02. 2022. u 15:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osmi tradicionalni Red Bull Home Run koji će biti održan u subotu 12. veljače na Jahorini sve je bliži. Natjecatelji i posjetitelji već znaju da je najmasovniji spust skijaša i bordera u našoj zemlji sinonim za vrhunsku cjelodnevnu zabavu na snijegu, a i ovaj put neće izostati vrijedne nagrade.

Najbrže sudionike i sudionice spusta ali i partyja, ove godine očekuju HEAD Race skije, vikend skipass na Jahorini, adrenalinska vožnja quadom za dvije osobe po jahorinskim vrletima, vikend za dvije osobe u hotelu Termag, ulaznice za Brodolom winter magic na Jahorini te rafting vikend za dvije osobe na Tari / Drini - Camp Divlja Rijeka.

Nagrade će osvojiti tri najbrže skijašice, tri najbrža skijaša, najbrža snowboarderka, najbrži snowboarder, najsporiji sudionik (time limit u ovoj kategoriji je 15 minuta) te najbolja party ekipa.

Podsjećamo, pravila utrke su jednostavna. Sudjelovanje se ne plaća. Natjecanje na startu u pancericama imaju zadatak pretrčati 150 metara do svojih skija ili snowboarda, što brže se spustiti niz stazu, a prvi koji prođe kroz cilj je pobjednik.

Svi netjecatelji moraju imati kacigu i startni broj, a sudjelovati mogu amateri i rekreativci. Svaki namjerni fizički kontakt znači diskvalifikaciju, a iz utrke će biti isključeni i natjecatelji koji ne budu poštovali zacrtanu stazu. Mlađi od 16 ne mogu sudjelovati, dok je mlađim od 18 potrebna suglasnost roditelja.

Više informacija možete pronaći na Red Bull web stranici, a prijave su moguće i na dan utrke do 13:00 sati u Red Bull šatoru ispod hotela Termag na Jahorini. Utrka počinje u 16 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close