Zabilježi pobjedu!

Besplatna radionica sportske fotografije: Usavrši svoje vještine uz Reutersovog fotografa

Prilika da steknete neprocjenjivo iskustvo u sportskoj fotografiji te naučite od jednog od najboljih u industriji
Lifestyle / Flash | 20. 03. 2024. u 09:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto klub Mostar i udruga Kinezis Vas pozivaju na praktičnu radionicu sportske fotografije. Ova jedinstvena prilika pružit će vam šansu da unaprijedite svoje vještine pod vodstvom iskusnog fotografa Antonija Bronića, člana agencije Reuters.

Radionica će se održati dan prije spektakularnog polumaratona 22.ožujka u kongresnoj dvorani Queen hotela Mepas, s početkom u 16:00 sati. Sudjelovanje na radionici je potpuno besplatno, a prijave su otvorene na mail adresi [email protected].

Ovo je prilika da steknete neprocjenjivo iskustvo u sportskoj fotografiji te naučite od jednog od najboljih u industriji. Antonio Bronić će dijeliti svoje znanje, tehnike i savjete kako zabilježiti najbolje trenutke tijekom sportskih događaja.

Foto: Antonio Bronić 

Najuzbudljiviji dio je što će najbolje fotografije s Mostar Half Maratona biti odabrane za izložbu, pružajući vam priliku da podijelite svoj talent s širom publikom.

Ne propustite ovu priliku za usavršavanje svojih vještina i doživite sportsku fotografiju na potpuno novi način. Pridružite nam se na radionici i zajedno stvorimo nezaboravne trenutke kroz objektiv!

 

Kopirati
Drag cursor here to close