Detoks

Besplatan tečaj mršavljenja u Mostaru

Seminar je u potpunosti besplatan i podrazumijeva paket usluga nutricionističkog savjetovanja. Uvjet je prijava i slanje pisma motivacije. Sudjelovati mogu sve punoljetne osobe, no broj sudionika je zbog organizacije rada ograničen.
Lifestyle / Flash | 13. 06. 2022. u 15:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za nadolazeći vikend u Klubu zdravlja Mostar, a u sklopu realizacije projekta pod nazivom ''Detoksificiraj se, doživi transformaciju'' - Mostar 2O22. otpočinje druga serija predavanja detoksa u Mostaru, u interaktivnom prostoru Code Hub-a u sklopu seminara mršavljenja pod nazivom ''Ultimativni vodič za transformaciju-kako smršati jednom zauvijek i ostati fit''.

Program je osmišljen za žene i muškarce od 18 godina, a početak je predviđen u subotu, 18.06.2022. u 19.00 sati u Code Hub-u Mostar.

Predavanja će biti održavana uživo i online. Prilikom prvog susreta bit će urađena procjene sastava tijela / procjena postotka masti, viscelarne masnoće, BMI, mišićne mase kao i neophodna antropometrijska mjerenja.

Što ćete naučiti?

1. Abeceda pretilosti - vrste masnog tkiva i utjecaj na zdravlje,
2. Uzroci pretilosti - sa posebnim osvrtom na hormone i ovisnost o hrani
3. Zašto dijete ne funkcionišu? - šta radimo pogrešno,
4. Osnove detoksa jetre i crijeva - jer zdravo tijelo se sa lakoćom rješava viška kilograma,
5. Vodič za planiranje obroka - principi prehrane za postizanje optimalne težine,
6. Upoznavanje sa pravilnim unosom tekućine,
7. Utjecaj sna na pretilost,
8. Pravilno vježbanje koje pokreće metabolizam (SIIT),

Važno:

Polaznici seminara će dobiti tjedne zadatke i pomno planiran jelovnik koji će im pomoći organiziranje obroka i postizanje rezultata na najbrži bez upadanja u spiralu izglađivanja, hormonalnog disbalansa, nutritivnih deficita i prejedanja.

Ciljje demistificirati popularne dijete i približiti polaznicama seminara pristup prehrani koji je utemeljen na znanstvenim dokazima, neuroznanosti, praktičnom znanju i trajnim rezultatima. Oformiti ćemo viber grupu u kojoj svi polaznici mogu postaviti pitanja za sve eventualne nedoumice i podršku.

Obveze/Uvjeti

Seminar je u potpunosti besplatan i podrazumijeva paket usluga nutricionističkog savjetovanja. Uvjet je prijava i slanje pisma motivacije. Sudjelovati mogu sve punoljetne osobe, no broj sudionika je zbog organizacije rada ograničen. Nakon odabira osoba bit ćete kontaktirani na viber/mail.

Opis pisma 

Potrebno je da u pismu navedete svoje lične podatke, tjelesnu masu i zdravstvene probleme, uključite što više medicinske dokumentacije tj. eventualne dijagnoze kao i preciznu viziju što želite postići seminarom mršavljenja. Prednost imaju osobe sa većim brojem kilograma koji im ugrožavaju zdravlje, kao i osobe koje imaju noviju zdravstvenu dokumentaciju.

Organizatori napominju da je tajnost podataka zagarantirana, a sva dodatna pitanja možete postaviti na broj/viber 062 940 340 i e-mail: [email protected]

LINK ZA PRIJAVU

Kopirati
Drag cursor here to close