Trakavica i dalje

Angelina Jolie se nemilosrdno ruga Bradu Pittu

Angelina je predala nove papire na sudu u kojima se izrugala novootkrivenoj životnoj strasti bivšeg supruga. "On je glumac, a ne vinar", započela je glumica.
Lifestyle / Flash | 11. 07. 2023. u 18:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Angelina Jolie predala je sudske dokumente u kojima se nemilosrdno ruga bivšem suprugu Bradu Pittu zbog njegovih tvrdnji da je sam izgradio njihov vinski biznis, javlja Page Six. Bivši par imao je zajedničko imanje s vinogradima u Francuskoj, a glumica je prodala svoj dio, prenosi Index.

"Ja sam sada farmer", izjavio je Brad ranije i dodao da obožava učiti o zemlji, sortama grožđa i proizvodnji vina. Bivša supruga ga je sada opisala kao holivudskog diletanta koji samo povremeno posjeti vinograde i divi se radu francuskih radnika, koji su zapravo napravili posao.

Angelina je predala nove papire na sudu u kojima se izrugala novootkrivenoj životnoj strasti bivšeg supruga. "On je glumac, a ne vinar", započela je glumica.

"Tijekom godina u kojima je navodno izgradio vinariju snimao je i desetke filmova, a da ne spominjemo nebrojena luksuzna putovanja diljem svijeta, premijere i holivudske zabave", napisala je Angelina.

Prodala svoj dio imanja biznismenu koji je dobar s Putinom

Inače, slavni bivši par imao je dogovor o podjeli imovine, prema kojem su oboje potvrdili da nikad neće prodati svoj udio u vinariji Chateau Miraval, koju su kupili 2008. godine. Pitt je pristao podijeliti vlasništvo po pola, a prije je imao 68 posto zemljišta jer je uložio više vremena i novca.

Međutim, glumac je u ljeto 2021. doznao da je njegova bivša supruga iza njegovih leđa prodala svoj udio ruskom oligarhu, navodno zbog odluke prema kojoj nije dobila puno skrbništvo nad njihovo šestero djece, nego ga dijeli s Pittom.

''Nepravedno se obogatila''

"Njena odluka da prekine pregovore s Pittom bila je namjerna. Kao što će se pokazati na sudu, Jolieini postupci bili su nezakoniti, ozbiljni i namjerno su oštetili Pitta, a ona se nepravedno obogatila", stoji u dokumentu koji je glumac predao Vrhovnom sudu Los Angelesa.

Također, Pitt vjeruje da je njegova bivša supruga s razlogom odabrala ruskog biznismena koji ima veze s Vladimirom Putinom jer je znala da bi to bilo loše za posao. Tvrdi da je to njezina osveta zbog zajedničkog skrbništva.

Kopirati
Drag cursor here to close