Nova uloga

Angelina Jolie o ponudi koju nije mogla odbiti: "Dat ću sve od sebe"

"Dat ću sve od sebe da odgovorim na izazov", rekla je Jolie nakon što je objavljeno da je dobila novu ulogu.
Kultura / Film TV | 22. 10. 2022. u 10:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Angelina Jolie (47) dobila je ulogu u novom filmu. Ovog će puta glumiti kultnu opernu pjevačicu Mariu Callas koja je bila u ljubavnoj vezi s Aristotelom Onassisom. U svojoj izjavi rekla je kako ovu ulogu shvaća vrlo ozbiljno, piše Jutarnji.hr

"Dat ću sve od sebe da odgovorim na izazov", rekla je Jolie nakon što je objavljeno da je dobila novu ulogu.

Umjetnica koju će glumiti bila je poznata po svom nevjerojatnom rasponu glasa na pozornici, kao i po turbulentnom ljubavnom životu koji je uključivao romansu s grčkim pomorskim magnatom Aristotelom Onassisom, koji se potom oženio Jackie Kennedy.

"Vrlo ozbiljno shvaćam odgovornost za Marijin život i nasljeđe. Dat ću sve od sebe da odgovorim na izazov", vrekla je Jolie i spomenula kako se redatelju filma, Pablu Larrinu, već dugo vremena divi.

Jolie je i prije glumila slavne osobe: 1998. glumila je supermodela Giu Carangi u filmu 'Gia', a 2007. glumila je Marianu Pearl u filmu 'A Mighty Heart'.

Callas je živjela od 1923. do 1977. Rođena je u Americi, ali je grčkog podrijetla te je u jednom dijelu svog života živjela u Grčkoj i Italiji. Nije bila poznata samo po svom nevjerojatnom glasu, koji joj je pomogao da postane jedna od najboljih opernih pjevačica 20. stoljeća, već i po svojoj upečatljivoj ljepoti koja je u prvi plan stavila njezine brojne romanse.

Callas je također bila poznata po svom žestokom rivalstvu s talijanskom opernom pjevačicom Renatom Tebaldi.

Film će pokriti njezinu životnu priču i završiti njezinom tužnom smrću u Parizu nakon što je patila od problema s vidom zbog kojih je gotovo oslijepila.

Kopirati
Drag cursor here to close