''Naučimo djecu pravim vrijednostima''

Mostar: Ove subote idemo u prirodu, akcija #koćeviše posvećena najmlađima!

Djeca će moći uživati u nizu edukativnih radionica (Rock Škola, Street Art, UWC, Vatrogasci, Hitna pomoć...), igrama bez granica s bogatim nagradnim fondom, učenju nekada popularnih dječjih igri (klikeri, guma, badmington, care govedare...)...
Lifestyle / Flash | 30. 05. 2023. u 13:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za sve roditelje koji žele da im djeca sudjeluju u velikoj društvenoj akciji, pohađaju vrijedne radionice, igraju zaboravljene igre iz davnina, druže i educiraju o pravim vrijednostima, dolazi nova akcija #koćeviše!

#KoĆeViše #IzmamitiOsmijeha #BitiBezMobitela #ZabavitiDjecu

Akcija će se održat u subotu, 03.06.2023. godine na Bunici. Ove godine, fokus će biti na djecu iz najmlađe pod motom ''naučimo djecu pravim vrijednostima''. I više nego bogat program čeka roditelje, djecu i sve ljude dobre volje. Prijevoz je osiguran gradskim autobusima.

Djeca će moći uživati u nizu edukativnih radionica (Rock Škola, Street Art, UWC, Vatrogasci, Hitna pomoć...), igrama bez granica s bogatim nagradnim fondom, učenju nekada popularnih dječjih igri (klikeri, guma, badmington, care govedare...) ali i akciji čišćenja Bunice.

Program počinje u 9:00 s akcijom čišćenja dok će niz sadržaja za djecu početi u 11 sati. Pozvani su svi ljudi dobre volje (ne samo iz Mostara), od 1 – 101 godine, svi će naći ponešto za sebe. I ovu akciju #koćeviše organizira grupa mostarskih entuzijasta predvođena Adijem Đukićem.

Naučimo djecu pravim vrijednostima!

U sklopu bogatog programa #koćeviše, planiran je niz aktivnosti. Između ostalog i noćenje u šatorima za one koji to žele (noć prije). Potom čišćenje korita Bune i Bunice uz održavanje igri bez granica i mnoštva edukativnih radionica.

Bit će organizirano i natjecanje za djecu i obitelji uz bogat fond nagrada. Natjecatelji će biti podijeljeni u ekipe i natjecat će se u više disciplina. Prijavit će se moći sva djeca uzrasta do 10 godina.

Za natjecateljski dio, svoju djecu možete prijaviti putem LINKA.

Oni koji će sudjelovati u Igrama bez granica trebaju doći do 10:30 na mjesto događaja.

Edukativne radionice za djecu - predstavljeno ono najbolje iz Mostara!

''Sudjelovanje su potvrdili mnoge vrijedne i društveno odgovorne organizacije/udruženja poput Nešto Više, Rock škola, Mostar Half Marathon, Los Rosales, Vedri osmijeh, Udruga za Down Sindrom, Udruženje Sunce, Claire Noel, Mostrip, Street art, United world college itd… Imat ćemo inkluzivne, ekološke, likovne, muzičke i razne druge radionice'', navedeno je u priopćenju za javnost.

Organizatori dodatno pozivaju i sve druge sve vrijedne, zanimljive i kreativne ekipe u Mostaru – kulturne radnike, planinare, ronioce, umjetnike, ekološke sekcije i sve zainteresirane da sudjeluju u edukativnom i kreativnom dijelu projekta ''Ko će više? #uraditidobra''.

''Cilj je svakako buđenje kreativnosti i umjetnosti kod djece i odraslih, a osim toga želimo pružiti i jedinstvenu priliku za promociju vaših aktivnosti'', poručuju iz organizacijskog tima.

Inkluzivne radionice

Kroz igru i zabavu učit će se o svemu i svačemu, o dječijim igrama, sportovima i ekologiji itd.

Ipak, ono što je posebno važno - kako naglašavaju organizatori, ''naučiti biti priznat, prihvaćen i poštovan zbog onoga što jesmo'' i to upravo kroz ovu akciju.

Ne zaboravite užinu za djecu!

Obzirom da je cijela akcija volonterskog tipa i organizatori nisu u mogućnosti osigurati velike količine hrane, te ovim putem pozivaju sve ljude da ponesu lunch pakete za djecu, dok će osvježenje i slatkiši biti osigurani.

Besplatan prijevoz iz grada! Grad Mostar - partner akcije!

Grad Mostar je i ove godine partner akcije te je osiguran besplatan prijevoz gradskim autobusom Mostar-Bunica, priprema terena na Bunici, dostupnost javnim toaletima te sva druga potrebna tehnička podrška.

 

Volonteriski pristup

Ko Će Više tim pristupa 100% volonterski svim prethodnim i budućim akcijama. Čisti entuzijazam i ljubav prema gradu Mostaru i ljudima.

Organizatori pozivaju da se svi zainteresirani jave na email [email protected] ili porukom u Inbox na društvenim mrežama i na taj način postanu dio ove akcije.

''Učinimo ovaj dan nezaboravnim za svu našu djecu'', poručuju na kraju.

#KoĆeViše #IzmamitiOsmijeha #BitiBezMobitela #ZabavitiDjecu

Kopirati
Drag cursor here to close