Lijepa večer

Mostar: Djeca plesom i recitalima obilježila Dan državnosti BiH

Prepuna dvorana, preko 500 posjetitelja podržala je stalnim i gromoglasnim aplauzom sudionike programa, članove Folklornog ansambla Bijelo Polje i Vrapčići.
Lifestyle / Flash | 27. 11. 2017. u 02:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kulturno - umjetničko društvo (KUD) 'Bijelo Polje' je u suradnji sa O. Š. Drežnica u nedjelju navečer upriličilo svečani koncert u povodu obilježavanja 25. studenog Dana državnosti BiH u novosagrađenoj sportskoj dvorani O. Š. u Gornjoj Drežnici.

Prepuna dvorana, preko 500 posjetitelja podržala je stalnim i gromoglasnim aplauzom sudionike programa članove Folklornog ansambla Bijelo Polje i Vrapčići kao i članove školskog teatra koji su prikazali performansu o Srebrenici, te literarna sekcija škole.

Detalj sa svečanosti u Gornjoj Drežnici
Detalj sa svečanosti u Gornjoj Drežnici

Nastavnici i učitelji O.Š. Drežnica učinili su dosta napora i spretnosti kako bi program zajedno sa ansamblima KUD-a Bijelo Polje bio što upečatljiviji i posvećeniji datumu i mjestu održavanja koncerta.

Na početku programa posjetitelje su pozdravili direktorica O.Š. Drežnica Fatima Lalić, ispred KUD-a Bijelo Polje Miralem Gluhović, te ispred MZ Drežnica Pašan Pinjić koji su biranim i nadahnutim riječima pozdravili prisutne, te čestitali praznik svojim sugrađanima i narodima BiH.

Djeca sudionici su spontanim izvođenjem i simpatičnim kreacijama uljepšali večer posjetiteljima te po tko zna koji put pokazali koliko i jako se voli jedina nam domovina BiH.

Detalj sa svečanosti u Gornjoj Drežnici
Kopirati
Drag cursor here to close