Kraj sezone

Bend Artan Lili zatvorio koncertnu sezonu mostarske rock škole

Rock škola je organizirala i 21 koncert, te realizirala 18 studijskih snimanja u studiju Rock škole.
Lifestyle / Flash | 24. 06. 2018. u 12:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Polaznici Mostar rock school održali su koncert u OKC 'Abrašević' za kraj ove školske godine gdje se predstavilo pet pobjedničkih session bendova.

U protekloj godini održano je više od 3000 sati nastave za bubnjeve, bass gitaru, gitaru, saksofon, vokal, audio produkciju i kreativnu elektronsku produkciju, formirano 68 privremenih bendova kroz pet ciklusa unutar "Session band" programa, a u kojem polaznici škole stiču iskustvo svirajući u bend formaciji što su imali priliku raditi više od 300 sati u minuloj školskoj godini.

Također, Rock škola je organizirala i 21 koncert, te realizirala 18 studijskih snimanja u studiju Rock škole.

Dokaz kontinuiranom uspjehu i progresu je i novi odjel 'Mostar Rock School Booking' koji bi itekako trebao doprinijeti razvoju glazbene scene u Bosni i Hercegovini, podstaknuti rad mladih glazbenika i glazbenih profesionalaca, te kreirati nove prilike i izazove u glazbenoj industriji. Ovaj projekat podržava Vlada Švicarske.

Rock škola Mostar po mnogima je jedna od najpozitivnijih inicijativa u Mostaru koja mlade glazbeno obrazuje i uči univerzalnim ljudskim vrijednostima. Priča o mostarskoj Rock školi priča je o uspjehu mladih koju podržava USAID-ov Program podrške marginaliziranim grupama, SIDA – veleposlanstvo Švedske u Sarajevu i Grad Mostar.

Kako je to postao i običaj, na završnom koncertu rock škole nastupili su i posebni glazbeni gosti, a ovaj put to je bio bend 'Artan Lili' iz Beograda. Nastupom bendova ujedno je obilježen i Svjetski dan glazbe.

Kopirati
Drag cursor here to close