Dominacija i tiranija Zapada u cijelom svijetu

Učenjaci: Monoteističke religije zabranjuju homoseksualnost

Svjetska unija islamskih učenjaka: ”Monoteističke religije zabranjuju homoseksualnost”
Kultura / Vjera | 05. 12. 2021. u 21:47 Anadolija Agencija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ahmad al-Raysuni, predsjednik Svjetske unije islamskih učenjaka (lijevo)

Svjetska unija islamskih učenjaka (IUMS) oglasila se na, kako je u priopćenju navedeno, sve češće pritiske u vezi s "prihvaćanjem homoseksualnosti", javlja Anadolu Agency (AA).

IUMS objavio je priopćenje koje su potpisali predsjednik Unije Ahmad al-Raysuni i generalni tajnik Ali al-Qaradaghi.

"Svjetska unija islamskih učenjaka skreće pažnju na činjenicu da je homoseksualnost, koja je prepreka ljudskoj prirodi i nastavku naraštaja, zabranjena od strane triju monoteističkih religija (islam, kršćanstvo i judaizam)", piše u priopćenju.

Dalje navodi kako "napori i pritisak Zapada da se prihvati, pozdravi i prizna homoseksualnost kao ljudsko pravo rastu", te kako se vode kampanje "ponižavanja i klevetanja" protiv onih koji ne prihvaćaju homoseksualnost.

U priopćenju je naglašeno da je homoseksualnost u islamu strogo zabranjena, u skladu s Kur'anom i sunnetom, uz zajedničko mišljenje imama svih mezheba.

U priopćenju je istaknuto da ponižavanje i klevetanje onih koji iznose stavove protiv homoseksualizma pokazuju da je "Zapad u ozbiljnoj regresiji u pogledu slobode izražavanja i mišljenja", te se ističe da ova situacija pokazuje "dominaciju i tiraniju Zapada u cijelom svijetu”.

Kopirati
Drag cursor here to close