Veselo

Pravoslavna Nova godina: Poznato tko nastupa u Banja Luci

Bogat program obilježavanja pravoslavne Nove godine 13. siječnja počinje od 21:00 sati u Parkiću, šetalištu kod Hrama Hrista Spasitelja.
Kultura / Vjera | 10. 01. 2023. u 12:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna on najpoznatijih pjevačica etno muzike Bilja Krstić i njen sastav "Bistrik", kao i mlada etno pjevačica iz Crne Gore Branka Zečević nastupit će za pravoslavnu Novu godinu u Banja Luci.

Kao gosti, nastupit će mladi talentirani pjevači Pavlina Radovanović s Kosova i Metohije i Danilo Milosavljević iz Banja Luke, prenose Nezavisne

Bogat program obilježavanja pravoslavne Nove godine 13. siječnja počinje od 21:00 sati u Parkiću, šetalištu kod Hrama Hrista Spasitelja.

Nakon spektakularnih koncerata za Međunarodnu novu godinu, sugrađani i svi gosti imat će priliku i da pravoslavnu Novu godinu u Banja Luci dočekaju u sjajnoj atmosferi i u duhu tradicije.

"Pozivamo sugrađane da nam se pridruže 13. siječnja u ovom još jednom kulturno-umjetničkom događaju. Ovo je poklon Grada sugrađanima, ali i svim gostima koji su Banja Luku prepoznali kao mjesto gdje se održavaju dobri koncerti i programi", poručila je savjetnica gradonačelnika za kulturu i socijalnu politiku Mirna Savić – Banjac.

Nakon programa kod Hrama, u ponoć je previđen moleban povodom Pravoslavne nove godine, odnosno Nove godine po Julijanskom kalendaru.

Kopirati
Drag cursor here to close