Uvertira u advent

Skoknite do Splita: "Adventska fjera" neće vas razočarati

Ugođaj božićne atmosfere odaju ukrasne svjećice, lampice, borići, kuglice, zvjezdice i ostali ukrasi, a hladnoću sprječava konstrukcija velikog šatora u kojem je smještena sva zabava.
Gospodarstvo / Turizam | 30. 11. 2023. u 07:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Adventska fjera", uvertira u splitski advent započela je u srijedu na Zvonačacu, a Splićani su uživali u domaćim hitovima svima dobro poznatim hrvatskim autorima poput Daleke Obale, Magazina, Dino Dvornik, Bijelog dugmeta...

Ugođaj božićne atmosfere odaju ukrasne svjećice, lampice, borići, kuglice, zvjezdice i ostali ukrasi, a hladnoću sprječava konstrukcija velikog šatora u kojem je smještena sva zabava, piše Slobodna Dalmacija

Foto: Joško Šupić/Cropix / "Adventska fjera"

Užitak ispijanja toplog alkoholnog pića u zimskim mjesecima, kuhanog vina, košta 4 eura, dok je pola litre piva u limenci od 4 do 5,50 eura.

Ako ogladnite, možete pojesi "Anđinu sarmu s nogu", a cijena je 8 eura. "Luiggijeva kobaja" je 7 eura, a cijene burgera variraju od 10 do 18 eura.

Bojan Ivošević, dogradonačelnik Splita, također je odlučio večer provesti na otvorenju "Adventske fjere" u društvu djevojke i prijatelja.

Kopirati
Drag cursor here to close