Izdašna donacija

Članice Udruge Prsten pokazale veliko srce

Svoj prilog, zajedno sa naljepnicama i čestitkama Udruge Prsten, predale su ravnatelju Caritasa Mostar don Željku Majiću.
Kultura / Vjera | 19. 12. 2021. u 13:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članice Udruge Prsten-Ogranak Kluba žena iz HNŽ-a priključile su se Caritasovoj adventskoj akciji "Paket ljubavi" te u dva tjedna prikupile 2.200 KM novčane pomoći.

Naime, svoj prilog, zajedno sa naljepnicama i čestitkama Udruge Prsten, predale su ravnatelju Caritasa Mostar don Željku Majiću.

Od prikupljenog novca kupljene su osnovne namirnice od kojih će se praviti paketi i dijeliti Caritasovim korisnicima, uglavnom starim i usamljenim osobama o kojima se skrbi kroz Caritasov projekt Kućne njege.

Podsjetimo, projekt Kućne njege aktivna su tri tima sa sjedištima u Mostaru, Čapljini i Širokom Brijegu. Ova tri tima na svojim popisima imaju 250 adresa korisnika koje redovito obilaze, ovisno o težini situacije u kojoj se osobe nalaze.

Don Željko je zahvalio članicama Prstena na njihovom angažmanu i konkretnom zauzimanju za najpotrebnije.

"Svaka suradnja koja rezultira dobrim djelima, uz njezinu prvotnu namjenu a to je pomoć onima koji su potrebni naše skrbi i ljubavi, u isto je vrijeme potvrda i priznanje Caritasu za rad i trud koji ulaže pomažući najpotrebnije kroz svoje ustanove i projekte. Zato nas na poseban način ovakve inicijative raduju i obogaćuju. Dobri primjeri uvijek privlače te se nadamo kako će ovaj primjer privući i potaknuti i druge na svjedočenje karitativne djelatne ljubavi", poručio je don Majić.

Kopirati
Drag cursor here to close