Mostar

Street Arts Festival predstavlja izložbu fotografija  američke autorice Isabelle Randolph  

Izložba se održava u produkciji jesenskog izdanja Street Arts Festival Mostar.
Kultura / Umjetnost | 21. 10. 2017. u 08:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak, 24.10.2017 u 19 sati u Centru za kulturu Mostar, bit će upriličeno otvorenje izložbe fotografija „Living five minutes at a time “ – autorice  Isabelle Randolph  iz Los Angelesa.

Ova izložba se održava u produkciji jesenskog izdanja Street Arts Festival Mostar.

Ciklusom fotografija   „Five minutes at a time“ autorica je objedinila  uhvaćene trenutke na ulicama u kojima se ogledava njena povezanost s osjećajima i iskustvima drugih osoba.  Riječ je o crno bijelim fotografijama kojma nam također prikazuje koliko joj objektiv kamere ustvari služi kao veza sa svijetom kojem se želi približiti. 

Gostujuća umjetnica će također , voditi radionicu ulične fotografije , 25.10.2017. koja će početi u 17 sati u Centru za kulturu Mostar te na kojoj mogu sudjelovazi svi zainteresirani.

Jesensko  izdanje Street Arts Festivala obilježili su  umjetnici iz cijele BiH, regije i inozemstva,  dajući poseban pečat uličnoj galeriji u Mostaru, koja plijeni pažnju uličnim umjetnicima  i ljubiteljima umjetnosti diljem svijeta. 

Ova etapa festivala se realizira uz suradnju s Udruženjem za afirmaciju arhitekture, kulture prostora i vizualnih umjetnosti „Fora“ . Istaknuti donatori i podrška ove faze festivala je Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u BiH, Agencija lokalne Demokracije Mostar, Vijeće mladih Grada Mostara, OKC Abrašević. Izložbu Five minutes of Time podržao je ZK Office.

Kopirati
Drag cursor here to close