Nacionalni spomenici

Muzej manastira Žitomislić raspisao natječaj za izbor najljepše umjetničke fotografije

Pravo prijave na natječaj imaju svi zainteresirani koji se bave fotografijom, profesionalno ili amaterski, a predmet ili motiv fotografije mora biti neki od objekata i/ili lokaliteta sa liste nacionalnih spomenika u BiH.
Kultura / Umjetnost | 20. 12. 2022. u 15:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fondacija ''Muzej Žitomislić'' u suradnji s Misijom OSCE-a u Bosni i Hercegovini raspisuje natječaj za izbor najbolje umjetničke fotografije na temu "Nacionalni spomenici u BiH".

Pravo prijave na natječaj imaju svi zainteresirani koji se bave fotografijom, profesionalno ili amaterski, a predmet ili motiv fotografije mora biti neki od objekata i/ili lokaliteta sa liste nacionalnih spomenika u BiH (lista se može pogledati na http://kons.gov.ba/Publication/Read/nacionalni-spomenici-tabela), priopćili su iz Fondacije "Muzej Žitomislić".

Fotografije sa prijavom potrebno je poslati na e-mail: [email protected], a kao predmet navesti ''Prijava za natječaj za najbolju fotografiju''.

Sve prijave trebaju uključivati ime i prezime autora, naziv fotografije, opis fotografije (do 50 riječi) te kontakt podatke autora (broj telefona, e-mail adresa).

O najboljim radovima odlučivat će stručna komisija koju imenuje Fondacija, a autori najboljih fotografija bit će nagrađeni novčanim nagradama.

Natječaj je otvoren do 20. siječnja 2023. godine.

 

Kopirati
Drag cursor here to close