OKC Abrašević

IKUD? organizira svoju drugu multimedijalnu izložbu u Mostaru

Inicijativa za kulturno-umjetničke događaje (IKUD?) u Mostaru u petak 17.12. organizira svoju drugu multimedijalnu izložbu u OKC Abraševiću.
Kultura / Umjetnost | 12. 12. 2021. u 16:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Inicijativa za kulturno-umjetničke događaje (IKUD?) u Mostaru u petak 17.12. organizira svoju drugu multimedijalnu izložbu u OKC Abraševiću. 

U petak 17.12. u dvorani OKC Abraševića održat će se izložba mladih mostarskih umjetnika s početkom u 19:00 sati, gdje će posjetitelji imati priliku da uživaju u pregrštu interesantnih, crno-bijelih umjetnina.

Mladi umjetnici iz Mostara još se jednom ujedinjuju da prikažu svoj rad u cilju da se kroz kulturu druže i obogate svoj grad. Tijekom izložbe biti će upriličeno i dj-druženje uz Plogena.

Jedina obaveza posjetitelja, da podrže temu izložbe i dođu u kombinaciji crno-bijelo! 

Inicijativa za kulturno umjetničke događaje tim je od troje mladih ljudi u Mostaru, koji aktivno sudjeluju u bogaćenju kulturne scene grada Mostara poslijednjih par mjeseci; Zoe Maslo, Marko Drmać i Ebru-Zuhal Gilić početak svog rada su ovjekovječili s prvom izložbom održanom 16.10. ove godine, koja je ubrzo nakon popračena buvljakom.

Cilj Inicijative je da kroz mnogobrojna kulturno-umjetnička druženja, događaje i saradnje približi kulturu stanovnicima grada na Neretvi.

Kopirati
Drag cursor here to close