Dodijeljeni certifikati

U Mostaru održana Proljetna škola knjižničara

Stručno usavršavanje su vodile prof. dr. Senada Dizdar, doc.dr.sc. Ivona Čarapina Zovko te magistra Lucija Mandić.
Kultura / Knjige | 25. 05. 2023. u 11:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Narodna knjižnica Hercegovačko – neretvanske županije u suradnji sa Zavodom za školstvo 22. i 23. svibnja 2023. godine, organizirala je stručno usavršavanje knjižničara/bibliotekara osnovnih, srednjih škola te narodnih knjižnica Hercegovačko – neretvanske županije pod nazivom 1. Proljetna škola knjižničara.

Foto: PR / Proljetna škola knjižničara

Stručno usavršavanje su vodile prof. dr. Senada Dizdar, doc.dr.sc. Ivona Čarapina Zovko te magistra Lucija Mandić. S edukativnim i zanimljivim temama kao što su: Uloga školske knjižnice u sprječavanju plagijarizma, Autorskih prava i e-lektira u školskim knjižnicama te Procesima u biblioterapiji i psihodrami i bajkama i njihovim ulogama u psihološkom razvoju djece animirali su 36 knjižničara, sudionika stručnog usavršavanja.

Foto: PR / Proljetna škola knjižničara

Svim sudionicima dodijeljeni su certifikati.

1. Proljetna škola knjižničara nastavak je tradicije u Narodnoj knjižnici HNŽ, Mostar s ciljem usvajanja novih, osvježavanjem i nadopunjavanjem postojećih znanja knjižničara kroz radionice i interakciju s predavačima.

Foto: PR / Proljetna škola knjižničara

"Samo postojanje knjižnica pruža nam najbolji dokaz da možda još uvijek postoji nada za budućnost čovjeka". - T. S. Eliot

Foto: PR / Proljetna škola knjižničara
Kopirati
Drag cursor here to close