Izopačeno čovječanstvo

Knjiga Žane Apleze u emisiji ''Pogled preko granice''

Knjiga „Izopačeno čovječanstvo“ je skup kolumni koje je autorica Žana Alpeza pisala za medije u Hrvatskoj BiH i Srbiji u zadnjih godinu i pol dana
Kultura / Knjige | 03. 11. 2018. u 13:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Foto: Žana Alpeza/ S promocije knjige

 Promocija knjige pod nazivom "Izopačeno Čovječanstvo" autorice Žane Alpeza održana je početkom prošlog mjeseca na Kaptolu "Tribine Zagreba 27".

Promocija knjige je bila popraćena sa velikim zanimanjem, te je izaslanstvo
Gradonačelnika grada Zagreba sektor kultur,e sudjelovalo na ovoj promociji,kao i izaslanstvo Središnjeg Državnog Ureda za Hrvate izvan RH.

Uz zainteresiranost medija, cijelu promociju je prenosila Hrvatska Radio Televizija emisija "Pogled preko granice" koja se prikazuje na HRT4.

Knjiga „Izopačeno čovječanstvo“ je skup kolumni koje je autorica Žana Alpeza pisala za medije u Hrvatskoj BiH i Srbiji  u zadnjih godinu i pol dana. Riječ je o psihologiji, filozofiji, problemima laži, patologije, licemjerstva i beznađa u svakodnevnom životu iz perspektive autorice.

Ovo je knjiga u kojoj se mogu naći krici i vapaji iz svakodnevnice našega života, primjeri nas, kako živimo u dobu koje se okrutno odnosi prema pojedincima. Autorica, koja inače dolazi iz Gruda, razmatra odnos dobra i zla ne kroz apstraktne, metafizičke odnose, već kao stvarnost što nas svakodnevno okružuje, kroz naš odnos prema onima koji su u raljama zla nepravednog društva.

Kopirati
Drag cursor here to close