Što se čita?

Ivo Andrić najprodavaniji

Najprodavanije pripovijetke Ive Andrića
Kultura / Knjige | 28. 12. 2017. u 09:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Ivo Andrić

Pripovijetke Ive Andrića, kada je riječ o izdanjima "Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva" Istočno Novo Sarajevo, najprodavanije su u Republici Srpskoj u ovoj godini.

"Na prvom mjestu je ''Izbor pripovjedaka'' Ive Andrića, na drugom ''Vojnik ničije vojske'' Ilije Gajice, a slijede ''Pjesme za djecu i o djeci'' Jovana Jovanovića Zmaja, ''Hajduk Stanko'' Janka Veselinovića i ''Učimo engleski - ilustrirani rječnik'', priopćeno je iz "Zavoda".

Najtraženija knjiga drugih izdavača u knjižarama "Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva" bila je "Lepota" - vlogerski priručnik s preporukama Jane Dačović, u izdanju "Lagune"., navodi Srna.

I na drugom i trećem mjestu su izdanja "Lagune" - "Čovjek po imenu Uve" Fredrika Bakmana i "E baš vam hvala" Marka Vidojkovića, a slijede "Uništi Dnevnik" Keri Smith ''Vulkan'' i "Poreklo" Dena Brauna (Solaris).

"Zavod za udžbenike i nastavna sredstva", na osnovu informacija dobivenih iz pet poslovnih centara i 18 knjižara, objavio je top listu najprodavanijih knjiga u Republici Srpskoj.

Kopirati
Drag cursor here to close