Mostar

Čović u knjižnici

Čović je u pratnji ravnateljice Pavlović i voditeljice svog ureda Kristine Božić posjetio obnovljene i još uvijek neobnovljene odjele knjižnice smještene u prizemlju...
Kultura / Knjige | 26. 07. 2023. u 13:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Narodnu knjižnicu HNŽ - a Mostar smještenu u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u srijedu, 26. srpnja, posjetio je predsjednik HNS BiH i HDZ – a BiH Dragan Čović.

Foto: Mostarska panorama / Dragan Čović i Julijana Pavlović

Julijana Pavlović, ravnateljica Narodne knjižnice HNŽ - a Mostar, matične knjižnice na našim prostorima govorila je o njezinoj temeljnoj djelatnosti, nabavke, obrade, čuvanja i davanja na uporabu bogate knjižnične građe koja broji preko 100 tisuća naslova.

Čović je u pratnji ravnateljice Pavlović i voditeljice svog ureda Kristine Božić posjetio obnovljene i još uvijek neobnovljene odjele knjižnice smještene u prizemlju, na prvom i drugom katu Kosače upoznavši se s potrebama ove iznimno važne kulturne institucije koja kroz godinu ugošćuje renomirana spisateljska imena iz domovine i susjedstva, te organizira mnoštvo kulturnih festivala, radionica i susreta za svoje brojne čitatelje s područja Hercegovačko – neretvanske županije.

Foto: Mostarska panorama / Dragan Čović i Julijana Pavlović

Tom prigodom Čović je iskazao potporu radu i naporima ravnateljice Julijane Pavlović u modernizaciji, digitalizaciji i stručno – kadrovskom osposobljavanju matične knjižnice na području naše županije, stoji u priopćenju za javnost.

Foto: Mostarska panorama / Dragan Čović i Julijana Pavlović
Kopirati
Drag cursor here to close