Repertor

Veljača u NPM: Izaberite nešto za sebe

Predstava ''Zbogom, Kalifornijo!'' autorice Emine Kovačević, u režiji Lajle Kaikčije, rezervirana je za petak, 24.02., s početkom u 20 sati.
Kultura / Kazalište | 01. 02. 2023. u 10:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Narodno pozorište Mostar početkom veljače, točnije u utorak, 07.02., u 19 sati, stiže popularni Dragan Marinković Maca sa hit komedijom ''Kakva ti je žena, takav ti je život''.

Odgovore na vječna pitanja o odnosu između muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način, a sve ulaznice za navedenu izvedbu su već rasprodane!

Zatim, u petak, 17.02., na rasporedu NPM-a je komedija ''Ne igraj na Engleze'' autora Vladimira Đurđevića, u režiji Emira Spahića, s početkom u 20 sati.

Predstava na zanimljiv, ozbiljan, ironičan i duhovit način govori o jednom od gorućih problema bh. društva – kockanju i ovisnosti o klađenju. Trojica najboljih prijatelja iz djetinjstva – Paun, Piksi i Bule – čekaju ishod jedne utakmice koja ih dijeli od željenog dobitka, a na koju su se sva trojica različito kladila. Od tog jednog rezultata njih trojica očekuju rješenje svih svojih problema. Drži ih zajednička ovisnost i iluzija kako jedan dobitak sve rješava, kako zadovoljstvo jednog dobitka poništava sva životna nezadovoljstva, kako taj jedan pogodak briše sve promašaje. U tom iščekivanju oni otkrivaju sve svoje strahove i nade, na vidjelo izlaze njihove mračne tajne, njihove nade i snovi o sreći ...

U predstavi igraju: Emir Spahić, Ivan Skoko i Emir Sejfić.

Predstava ''Zbogom, Kalifornijo!'' autorice Emine Kovačević, u režiji Lajle Kaikčije, rezervirana je za petak, 24.02., s početkom u 20 sati.

"Zbogom, Kalifornijo!" je mostarska predstava o odlasku i ostanku, o prošlosti i budućnosti, o ljubavi. U predstavi igraju Gordana Boban (k.g.)/Amela Kreso, Jasmin Krpo, Emir Spahić, Fatima Kazazić Obad, Emir Sejfić, Ajla Hamzić i Ali Kamer Aksoy (k.g.)

Ulaznice su u prodaji na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 10:30 do 14 sati. Rezervacije se mogu izvršiti na broj 036/550-128, mail: [email protected], porukom u inbox na Facebook ili Instagram stranici Narodnog pozorišta Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close