Potvrđeno

Student i biznismen na tuđi račun: Komičar kojeg Mostar voli

Popularni glumac u potrazi je za lijepom djevojkom, koje su svuda oko njega. Problem nastaje kad se suoči sa spoznajom da njemu ne treba žena za život nego žena koja će ga izdržavati. Neka bogata... I upravo takvu i nađe.
Kultura / Kazalište | 06. 12. 2018. u 08:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tridesetpetogodišnji Crnogorac Kostadin Lale neuspješni je student i biznismen koji je naučio cijeli život živjeti na tuđi račun. Njegov lik i sve nedaće s kojima se susreće, u predstavi 'Zlatni lančić od bižuterije' , komičar Andrija Milošević predstavio je u srijedu 5. prosinca, u prepunoj dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača u Mostaru.

Foto: Bljesak.info / Tridesetpetogodišnji Crnogorac Kostadin Lale Popularni glumac u potrazi je za lijepom djevojkom, koje su svuda oko njega. Problem nastaje kad se suoči sa spoznajom da njemu ne treba žena za život nego žena koja će ga izdržavati. Neka bogata... I upravo takvu i nađe.

Video: Predstava Potvrdu da je Milošević izvrstan komičar, dala je i publika u Mostaru gdje je izvedba ove humoristične monodrame, publiku nasmijala do suza po drugi puta.

Foto: Bljesak.info / U Kosači se tražilo mjesto višeO samoj popularnosti predstave govori činjenica da je Andrija na stalnim turnejama i da se za svako igranje traži karta više, a prije Mostara, predstava je igrana u Sarajeva, Brčkom i Zagrebu.

Foto: Bljesak.info / Tridesetpetogodišnji Crnogorac Kostadin Lale 
Kopirati
Drag cursor here to close