Predstave

Raznolik raspored NPM-a ovog tjedna

U srijedu, 15. rujna u 18:30 sati na Velikoj sceni NPM-a bit će odigrana komedija ''Ne igraj na Engleze'' autora Vladimira Đurđevića, u režiji Emira Spahića.
Kultura / Kazalište | 13. 09. 2021. u 13:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak večer će na na sceni Narodnog univerziteta Konjic, u okviru ovogodišnjeg Festivala glumca BiH, biti izvedena predstava ''Ajmo na fuka'' autora i redatelja Dragana Komadine, nastala u koprodukciji NP Mostar i HNK Mostar.

U okviru projekta Open City Mostar publika će imati priliku gledati pomenutu predstavu i u subotu, 18.09. na sceni HNK Mostar. Također, u okviru istog projekta u srijedu, 15. rujna u 18:30 sati na Velikoj sceni NPM-a bit će odigrana komedija ''Ne igraj na Engleze'' autora Vladimira Đurđevića, u režiji Emira Spahića.

Zatim, u subotu  18. rujna NPM nastupa na XX festivalu bh. drame Zenica 2021. s višestruko nagrađivanom predstavom ''Identitluk'' - autorski projekt ansambla predstave, redateljke Tanje Miletić Oručević i dramaturga Dragana Komadine, nastala u koprodukciji NP Mostar, HNK Mostar i SIU Mostar, priopćeno je iz Narodnog pozorišta Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close