Nabavite ulaznice

Predstava “O ljubavi” na repertoaru HNK Mostar  

Predstava je na rasporedu HNK Mostar u četvrtak (11. 1.) i petak (12. 1.), s početkom u 20 sati.
Kultura / Kazalište | 10. 01. 2018. u 15:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada dvoje glumaca, Nikolina Ljuboja i Ivan Skoko, ispišu tekst koji će sami izvesti onda je to obično jamac za jednu kazališnu poslasticu pred kojom je bogat i dug scenski život.

U ovom slučaju riječ je o nizu efektnih i duhovitih opservacija i komentara o fenomenu ljubavi kroz sve njezine mijene. Utjelovljujući par koji prolazi kroz promjenljivu ćud ljubavi dvoje glumaca ispisuju razigranu teatarsku odu kako bi pokazali svu raskoš svoga nedvojbenog glumačkog dara. Naime, putujući kroz četiri kazališna žanra, oni traže odgovor na pitanja: “Što je ljubav?”, “Kako nastaje?”, “Kako se manifestira?”, “Može li potrajati ili će neminovno, pod teretom vremena i navika, izblijedjeti?”.

U sinergiji iznimnog glumačkog potencijala, žanrovske i stilske raznovrsnosti, tekst obećava predstavu u kojoj će uživati sve generacije, napajajući se novim scenskim uobličavanjima s nepresušnog vrela Ljubavi.

Predstava je na rasporedu HNK Mostar u četvrtak (11. 1.) i petak (12. 1.), s početkom u 20 sati.

Više informacija o predstavi dostupno je ovdje.

 Ulaznice

 Ulaznice za predstavu po cijeni od 10 KM, za studente, umirovljenike i učenike 5 KM, mogu se kupiti na blagajni kazališta svakim radnim danom od 10 do 15 sati ili rezervirati:

 telefonom na broj 036/446 024

porukom putem Facebook stranice Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru

porukom na adresu e-pošte [email protected]

Studenti Sveučilišta u Mostaru i za ove predstave s redovitog repertoara HNK Mostar mogu iskoristiti vaučere koji ih čekaju u prostorijama Studentskog zbora ili na blagajni HNK Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close