Predstava '100 do 12'

Post-apokaliptična drama u Mostaru

''Predstava „100 do 12“ Teatra Trijumf na pozornici OKC Abraševića. Svjedočimo budućnosti zajedno''
Kultura / Kazalište | 15. 02. 2021. u 11:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premijera nove predstave ''100 do 12'' Teatra Trijumf, održat će se 17. veljače u OKC Abrašević u Mostaru.

''Nakon 2020. godine, imali smo vremena da razmislimo o srži svih stvari. Djelomično se ideja i kreirala upravo u tom razdoblju. A djelomično je kucala na vrata svih nas. Šta dovodi do pojava poput virusa, požara, pandemija, klimatskih promjena? Ili gladi na jednom dijelu svijeta, a crnog kavijara na drugom?'', naveli su organizatori u opisu predstave.

Ovo je druga autorska predstava Tajme Pale i Teatra Trijumf. Predstava koja vas vodi u budućnost čije korijene možemo da osjetimo već danas. Nolansk je grad na samom kraju svijeta i centar priče.

Intenzivna, post-apokaliptična drama, stvorena u jeku pandemije, omogućena unatoč svim nemogućnostima.  

Predstavu možete pogledati nakon premijere još pet puta, u sljedećim terminima:
Druga izvedba 19. veljače 20 sati.
Treća izvedba 26. veljače 20 sati.
Četvrta izvedba 27. veljače 20 sati.
Peta izvedba 5. ožujak 20 sati.
Šesta izvedba 6. ožujak 20 sati.

Teatar Trijumf je nova kulturno-umjetnička organizacija u sklopu OKC Abraševića, koja za cilj nastoji okupiti i animirati mlade ljude u svrhu izučavanja teatarskog izraza i glume, učenja o radu iza i izvan scene, učenja o programskoj teatarskoj muzici i korištenju iste i realizacija kulturnih i umjetničkih događaja poput predstava, performansa, radionica i kao takva pružiti priliku i prostor za ostvarivanje potencijala u stvaralačkom, inovativnom i pozitivnom okruženju, te samim svojim djelovanjem iznositi i sagledavati, kritizirati i problematizirati sve aspekte socijalnog, kulturnog i umjetničkog života i pozvati na učenje, dijalog i kompromis u svrhu sveobuhvatnog intelektualnog i društvenog napretka.

Kopirati
Drag cursor here to close