Predstave

Pogledajte što ljubitelje kazališne umjetnosti očekuje ovaj tjedan u NPM

Produkcija predstave prizašla je prvenstveno iz inicijative Jasmina Krpe, dugogodišnjeg člana ansamla NPM. Ovo nje istovremeno i njegov rediteljski prvijenac, i poklon mostarskoj publici i ansamblu predstave.
Kultura / Kazalište | 17. 01. 2022. u 12:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ovom tjednu ljubitelje kazališne umjetnosti očekuje predstava ''Bilo jednom..'', autora i redatelja Jasmina Krpe, koja će biti odigrana u petak, 21.01.2022 godine u 20 sati na Velikoj sceni Narodnog pozorišta Mostar.

Glumačku postavu čine: Ajla Hamzić i Emir Sejfić.

''Predstava 'Bilo jednom' je o životu koji nas uhvati na prepad, dok smo bili mladi. Pokaže nam stotine puteva, prepusti vremenu, a mi onda lutamo tim putevima nekada zalutamo, a nekada se vratimo. O trenutku kada se pogledamo u ogledalo i zapitamo ko je taj čovjek i kako smo postali to što smo danas i šta nam je to vrijeme neprimjetno napravilo.
Pokušavamo naći onog davnog sebe u tom licu preko puta. Sjetimo se šta smo sve sanjali, planirali...'', priopćilo je Narodno pozorište Mostar.

U predstavi ćete sigurno prepoznati nešto svoje i možda razmisliti o nekim bitnim ''malim'' stvarima svog života i je li je nešto moglo drugačije.

Produkcija ove predstave prizašla je prvenstveno iz inicijative Jasmina Krpe, dugogodišnjeg člana ansamla NPM. Ovo nje istovremeno i njegov rediteljski prvijenac, i poklon mostarskoj publici i ansamblu predstave.

Cijena ulaznice iznosi 10 KM, s popustom za učenike, studente i umirovljenike 5 KM.

Ulaznice su u prodaji na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 9 - 14 sati. Rezervacije: na broj 036/550-128, mail: [email protected], porukom u inbox na Facebook ili Instagram stranici Narodnog pozorišta Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close