Program

Pet događaja na Mostarskom proljeću ovoga tjedna

Večeras će u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u 19 sati biti otvorena šesta po redu likovna kolonija Krešimir Ledić i izložba radova autora Trpimira Grgića i Maria Šunjića "Međugorje očima umjetnika''
Kultura / Kazalište | 07. 05. 2019. u 08:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarsko proljeće ovoga tjedna donosi pet događaja, i to dvije izložbe, jedno predstavljanje knjige, jednu predstavu i jedan koncert. 

Večeras će u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u 19 sati biti otvorena šesta po redu likovna kolonija Krešimir Ledić i izložba radova autora Trpimira Grgića i Maria Šunjića "Međugorje očima umjetnika", u suradnji s Fakultetom prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru. 

U srijedu, 8. svibnja, u Kosači će u 19 sati biti predstavljena knjiga urednika i novinara Dževdeta Tuzlića u povodu 40. obljetnice njegove novinarske karijere, dok je četvrtak, 9. svibnja, rezerviran za izložbu fotografija Snježane Požar "Stari Zagreb", koja će biti otvorena u Galeriji Rondo u 19 sati. 

Mostarsko proljeće u petak, 10. svibnja, dovodi predstavu "Carevo novo ruho" rađenu prema motivima bajke H. C. Andersena, a koju će izvesti Gradsko kazalište mladih Vitez. Predstava će biti upriličena u Kosači u 18 sati. 

U subotu, 11. svibnja, na programu je koncert "Cuadro flamenco" koji će u suradnji s Veleposlanstvom Španjolske u BiH, biti održan u Hrvatskom narodnom kazalištu Mostar u 20 sati. Ulaz na koncert je slobodan, priopćila je Matica hrvatska Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close