Nagradna igra

''Đurologija''. Ulaznice su osvojili...

Predstava 'Đurologija' je novi projekt kojim Branko Đurić Đuro oduševljava gledatelje iz cijele regije.
Kultura / Kazalište | 06. 12. 2017. u 08:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Foto: Ulaznice za predstavu / Bljesak.info

Predstava 'Đurologija' bit će izvedena u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača 6. prosinca u Mostaru sa početkom u 20 sati!

Poznat po svom jedinstvenom smislu za humor i želji da sa svojim šalama donese malo radosti u tmurnu svakodnevicu, svestrani Branko Đurić Đuro odlučio se na novi projekt koji već danima oduševljava gledatelje iz cijele regije.

U neposrednom razgovoru i kontaktu s publikom, Đuro se želi približiti i 'običnom' čovjeku pružajući svima priliku da kroz njegov humor pronađu sebe i svoje probleme gledaju s vedrije strane. 'Đurologija' donosi jednog novog, nešto drugačijeg, a opet prepoznatljivog Branka Đurića koji će kroz 90 minuta trajanja showa izvući ono najbolje od svakog gledatelja i izmamiti osmijeh i najvećim pesimistima.

 Sve one koji do sada nisu uspjeli doći kod Đure po svoju dozu smijeha pozivamo 6. prosinca u dvoranu Kosača. Ulaznice za navedenu predstavu možete kupiti na blagajni dvorane Kosača po cijeni od 20 KM.

Portal Bljesak.info u suradnji s organizatorima svojim vjernim čitateljima poklonio 3X2 ulaznice za predstavu ''Đurologija''. Ulaznice su osvojili: Sanela Abala, Marino Jurišić i Mladen Pehar.

Kopirati
Drag cursor here to close