46. Mostarski teatarski festival

Tri projekta za kraj Festivala autorske poetike u Mostaru

Ova prezentacija biti će zanimljiva jer podrazumijeva zajedničku kreativnu igru publike najmlađim eMTeeM-ovcima.
Kultura / Kazalište | 13. 09. 2021. u 09:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas završava 46. Mostarski teatarski festival - Festival autorske poetike. Posljednjeg dana festivalska publika moći će pogledati na MEMORIJALNOJ SCENI 2532 sa početkom u 18 sati proces rada Dječjeg dramskog studija Mostarskog teatra mladih na predstavi 'Legenda o rijeci Neretvi'. Ova prezentacija biti će zanimljiva jer podrazumijeva zajedničku kreativnu igru publike najmlađim eMTeeM-ovcima.

Nakon toga u Narodnom pozorištu Mostar sa početkom u 20 sati publika će moći uživati u koprodukcijskoj predstavi Gradskog pozorišta Trebinje i Kulturne scene Male stvari Trebinje.

Komedija po tekstu Tode Nikoletića „Siromašni Romeo“ i u režiji Željka Miloševića prava je poslastica. Time završava glavni program ovogodišnjeg festivala. Dok žiri u sastavu mr. sci. Elvira Mezit Šehović, Benjamin Konjicija i Sabahudin Gluhović bude radio na Memorijalnoj sceni 2532 sa početkom u 21,30 sati Mostarski teatar mladih održat će otvorenu probu novog projekta radnog naziva „Romska bajka“.

Radi se o dramatizaciji Romskih legendi koju je napravila Ljubica Ostojić. Nakon toga žiri će priopćiti svoju odluku i 46. Festival će biti zatvoren, naveli su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close